Portekiz finalde! Portekiz 2-0 Galler - Maçın Özeti

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Galler'i Ronaldo ve Nani'nin golleriyle 2-0 yenen Portekiz, EURO 2016'da finalde!

Portekiz Galler Maç Özeti VİDEO Euro 2016

Cmta89_PWIAAOGu_Z.jpg


Avrupa Şampiyonasında ilk finalist Galler'i yenen Portekiz oldu. Turnuvada ilk kez bir maçı 90 dakika sonunda kazanan Portekiz, tarihindeki 2. finaline ulaştı. Dünyanın en pahalı oyuncuları Ronaldo ile Bale arasındaki kapışmada gülen Ronaldo oldu.

Lyon'daki karşılaşmanın ilk yarısı, Avrupa Şampiyonası'nın tamamında olduğu gibi beklentilerin uzağında pozisyonsuz geçti. Sadece Ronaldo kaleyi yoklamaya çalıştı ancak onlar da etkili olamadı.

İkinci yarıda ise Ramsey'nin yokluğunda orta sahayı ele geçiren Portekiz golleri ardı ardına buldu. 50. dakikada sol kanattan yapılan ortada Ronaldo çok klas bir kafa vuruşuyla Avrupa şampiyonalarındaki 9. golüne imza atarak Platini'yi geride bıraktı. Yıldız isim bu turnuvadaki 3. golüne de ulaşmış oldu.

Cmtb_Xbf_WYAAf_X4g_jpg_large.jpg


Cmt_XN8f_W8_AA0_Lq_S.jpg


54. dakikada Portekiz'i rahatlatan gol geldi. Ronaldo'nun şutuna ayak koyan Nani, Hennesey'i yanıltıp farkı ikiye çıkaran isim oldu. Başarılı isim 3.kez fileleri havalandırmış oldu.

Golden sonra kontrolü hiç bırakmayan Portekiz, rahat bir oyunla maçı 2-0 kazandı ve tarihindeki 2. finaline ulaştı. LİG TV
 
Son düzenleme:
Üst