Port Sorunu

Bu konuyu okuyanlar

psycho17

Öğrenci
Katılım
7 Nisan 2019
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
27
Öncelikle Merhaba , TurkNet'e geçmek istiyorum fakat boş port yok diyorlar TT'a söylemem gerektiğini dilekçe doldurup sonucu beklememi söylediler ben de dediklerini yapacağım fakat internette okumuş olduğum forumlardan görmüş olduğum sonuçlar pek de iyi değil birine 6 gün de de gelebilir 6 ay da da gelebilir demişler. Açıkcası buna benzer bir sürü forum , şikayet vs vs vardı sizce ne yapmalıyım dilekçe vereceğim süreçte beni neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Aranızda neden İSS değiştiriyorsun diyenler olacak TT kullanıcısıyım ama şöyle 4 katlı bir binamız var ve ben 3. katta bulunuyorum 2. katın internetini kullanıyordum fakat onlar da internetlerini kapatacaklarından mütevellit kendi internetimi alma zamanım geldi TT den devam edebilirdim fakat kaç yıldır çektiğim çileye bu olayla bir son vermek istiyorum.
Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
 

abrooke139

Asistan
Katılım
14 Eylül 2017
Mesajlar
139
Reaksiyon puanı
31
Puanları
28
Yaş
32
Boş port olana kadar beklemekten başka çaren yok maalesef. Tabi illa Turknet diyorsan. Sürekli altyapı sorgulaması yap ve takip et. Netspeed de olabilir dersen belki orada boş port ayrılmış olabilir. O da yaklaşık aynı fiyatlarda ama sabit telefon lazımsa o yok extra olarak.
 
Üst