The Judge
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5,193
[PC] Dev Oyun Tavsiyesi - 7 (4 GB RAM)
https://forum.shiftdelete.net/threads/pc-dev-oyun-tavsiyesi-vi-4-gb-ram.647795/ Önceki konuma göz atmayı unutmayın. Call of Duty: Modern Warfare 3 İlk piyasaya sürülme tarihi: 8 Kasım 2011 Oyun Türü: Aksiyon, Savaş Artılar: Sürükleyici senaryo modu ve Türkçe dublajı mevcut. Harika sinematik...
forum.shiftdelete.net
Önceki konuma göz atmayı unutmayın.
Call of Duty 2
İlk piyasaya sürülme tarihi: 25 Ekim 2005
Oyun Türü: Aksiyon, Savaş
Artılar: Oynanabilirlik, grafikler, sesler, yapay zeka…
Eksiler: Fizik motoru yetersizliği
Artılar: Oynanabilirlik, grafikler, sesler, yapay zeka…
Eksiler: Fizik motoru yetersizliği
Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows XP veya üzeri O/S | İşletim Sistemi: Windows 2000, Windows XP veya üzeri O/S |
İşlemci: Intel Pentium IV 1.4 GHz. ya da AMD 1.4 GHz. işlemci | İşlemci: Intel Pentium IV 3.0 GHz. ya da AMD 1.4 GHz. işlemci |
Ram 64 MB. RAM | Ram 1 GB. RAM |
Hard Disk 4.7 GB. | Hard Disk 4.7 GB. |
Ekran Kartı DirectX 9 uyumlu en az 64 MB. ekran kartı | Ekran Kartı DirectX 9 uyumlu en az 512 MB. ekran kartı |
DirectX: DirectX9 | DirectX: DirectX9 |
-
-
-
Splinter Cell: Conviction
İlk piyasaya sürülme tarihi: 13 Nisan 2010
Artılar: Başarılı hikâye anlatımı, sesler, co-op modu
Eksiler: Yapay zekâ kötü, bu da oyuna basitlik yönünde katkı sağlıyor. Senaryo modu kısa
İşletim sistemi : Windows XP, Windows Vista, Windows 7 | İşletim sistemi : Windows XP, Windows Vista, Windows 7 |
CPU: Core 2 Duo ( 1.8 Ghz) or Athlon X2 64 (2.4 Ghz) | CPU : 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64 |
RAM: 1.5 GB RAM (WinXP), 2 GB RAM (Vista/Win7) | Ram : 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7 |
Ekran kartı: GeForce 7800 or Radeon X1800 with 256 MB | Ekran kartı : 256 MB DirectX 9.0c– (512 MB) |
Hard disk boşluğu: 10 GigaByte | Hard Drive Space: 10 GB |
DirectX : DirectX 9.0c | DirectX : DirectX 9.0c |
-
-
-
F.E.A.R. 3
İlk piyasaya sürülme tarihi: 21 Haziran 2011
Oyun Türü: Aksiyon, Korku
Artılar: Bullet time modunda saldırmak keyifli, aksiyon severler için fazlasını sunuyor, Kontrol edebileceğimiz iki karakter var
Eksiler: Korku unsuru azalmış. Multiplayer modlar uzun ömürlü değil. Survival modu orijinallikten yoksun.
İşletim Sistemi: Win XP veya üzeri işletim sistemi | İşletimSistemi: Win XP veya üzeri işletim sistemi |
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz. ya da AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ veya üzeri işlemci | İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz. ya da AMD Phenom II X2 550 veya üzeri işlemci |
Ram: 2 Gb. bellek miktarı | Ram: 4 Gb. bellek miktarı |
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3850 ya da NVidia GeForce 8800 GT veya üzeri ekran kartı | Ekran Kartı: ATI Radeon HD 5750 ya da NVidia GeForce GTS 450 veya üzeri ekran kartı |
Harddisk: 10 Gb. boş alan miktarı | Harddisk: 10 Gb. boş alan miktarı |
DirectX: DX 9.0c | DirectX: DX 11 |
-
-
-
BioShock Infinite
İlk piyasaya sürülme tarihi: 26 Mart 2013
Oyun Türü: ---
Artılar: Eşine benzerine az rastlanır hikaye ve sunum, Müziğiyle, görselliğiyle ve atmosferiyle kendisini diğer oyunlardan ayıran yapı, Karakterleri, Kurgusu, Bütünlüğü
Eksiler: Tür bakımından FPS olması oyunun derinliğini kaldırmıyor, RPG elementleri eklenebilirdi, Keşke hikaye bize tercih imkanları sunsa
İşletim Sistemi: Windows Vista Service Pack 2 32-bit | İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 64-bit |
İşlemci: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz | İşlemci: 4 Çekirdekli İşlemci |
RAM: 2GB | RAM: 4 GB |
Hard Disk: 20 GB boşluk | Hard Disk: 30 GB boşluk |
Ekran Kartı: DirectX10 destekli ATI Radeon 3870/NVIDIA 8800 GT/Intel HD 3000 | Ekran Kartı: DirectX11 destekli ATI Radeon 6950/NVIDIA GeForce GTX 560 |
Ekran Kart Hafızası: 512 MB | Ekran Kartı Hafızası: 1024 MB |
-
-
-
The Witcher 2: Assassins of Kings
İlk piyasaya sürülme tarihi: 17 Mayıs 2011
Oyun Türü: RPG
Artılar: Sürükleyici ve merak uyandıran senaryo. Dolu dolu bir oynanış şekli. Her anlamda (!) nefes kesen görüntüler.
Eksiler: Oyun mekaniğini çözmek zaman alıyor.
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz veya eşdeğer AMD | İşlemci: Intel Quad Core yada eşdeğer AMD |
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800, 512 MB hafıza veya eşdeğer ATI | Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 260, 1 GB hafıza/ Radeon HD 4850 (1 GB hafıza) |
RAM: Windows XP için 1 GB / Windows Vista için 2 GB | RAM: Windows XP için 3GB / Windows Vista ve Windows 7 için 4 GB |
Sabit Disk: 8 GB boş alan | Sabit Disk: En az 16 GB boş alan |
Call of Duty 2
youtube.com/watch?v=4z_HBTRBvTE
---
youtube.com/watch?v=uBkegzzC31k
---
F.E.A.R. 3
youtube.com/watch?v=idFGpheLWr4
---
BioShock Infinite
youtube.com/watch?v=dkqvBx9msAU
---
youtube.com/watch?v=2pd41jFgf0M
Call of Duty 2
İlk oyun 2003 yılında hiç beklemediğimiz bir anda gelmiş ve bomba etkisi yaratmıştı. Yapımcı Infinity Ward, gayet tecrübeli elemanlardan oluşuyordu....
www.merlininkazani.com
Call of Duty 2 İnceleme ve Sistem Gereksinimleri ⋆ Oyun.News
Call of Duty 2 inceleme yazımızda minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri bilgilerini de bulabilirsiniz. 25.10.2005'te Infinity Ward
www.codturkiye.net
---
Ajan Sam Fisher ile ilk tanışmamız 2002 yılına dayanıyor. O zamanlar verilen emirleri bir bir yerine getiren, çevik vücuduyla dikkat çeken ve adeta ha...
www.merlininkazani.com
SC : Conviction'un Önerilen Sistem Gereksinimleri
Yarın demosu ile evlerimizi şenlendirecek olan Splinter Cell serisinin son oyunu Conviction'un önerilen sistem gereksinimleri belli oldu.
www.bolumsonucanavari.com
---
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
Yeni bir bebek, insanoğlunun geleceği için her zaman büyük bir umut ışığıdır. Henüz tertemiz ve hiçbir günaha bulanmamıştır. Fakat milyarda bir ihtima...
www.merlininkazani.com
F.E.A.R. 3 İnceleme ve Sistem Gereksinimleri ⋆ Oyun.News
Oyun dünyasında kendine büyük bir yer edinen F.E.A.R’ın son oyunu olan ve sistem gereksinimlerine de yer verdiğimiz F.E.A.R 3 inceleme
www.codturkiye.net
---
BioShock Infinite
BioShock Infinite
“Yeryüzünün kahve yüzeyinde yürümek benim tek gerçekliğim gibiydi. Bu gerçekliğin beni rahatlatan bir tarafı vardı. Sonuçta, milyonlarca insanın milyo...
www.merlininkazani.com
BioShock Infinite İçin PC Sistem Gereksinimleri
PC oyuncuları, kasalarınızı bu mücadeleye hazırlayın!
www.bolumsonucanavari.com
---
Rivialı Geralt’ın ilk macerası olan The Witcher, RPG türüne getirdiği yenilikler, karizmatik karakterleri ve etkileyici hikayesiyle yıllar önce ...
www.merlininkazani.com
Witcher 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu
Witcher 2, uzun süredir PC kullanıcılarının beklediği bir oyun. Yapım, özellikle basına yansıyan ekran görüntüleri…
shiftdelete.net