Pc başlangıçta takılıyor açılmıyor.Güvenli modda açılmıyor. format atılmıyor

ahmetturani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar böyle saçma sapan bir sorunla karşı karşıyayım. Evimde masaüstü bilgisayarım var ancak bir gün bilgisayar açılırken başlangıç menüsünde yani hoşgeldiniz yazısından önce "microsoft corporation" yazarken donuyor bir daha da açılmıyor.. Güvenli modda açmaya çalışıyorum "atipcie.sys" driverında takılıyor açılmıyor. format atmaya çalışıyorum o da olmuyor. bu nasıl bi sorundur allahaskına. 1 haftadır çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayarınıza bulaşmış olan bazı zararlı yazılımları temizlemenin en pratik yollarından biri sistemigüvenli modda açarak, gerekli temizliği sistem bu haldeyken gerçekleştirmek. Fakat zararlı yazılımları üretenlerden güvenli modun ne kadar etkili bir yöntem olduğunu biliyor ve her geçen gün daha fazlası verdikleri hasarın yanı sıra, sistemlerin güvenli modda açılmasını da engellemek için ek çaba gösteriyorlar.

Eğer sizin sisteminiz de güvenli modda açılmıyorsa üzülmeyin; çözümü var. Windows Safe Mode Fixer adlı ufak ve ücretsiz bir yazılım, üstelik kurulum gerektirmeden bu derde deva olabiliyor. Windows 7, Windows Vista ve Windows XP için geliştirilmiş olan bu yazılımı çalıştırıp "Fix" düğmesine tıklamak güvenli moda geçebilmek için yeterli. Fakat geliştirici bunu yaparken sistemdeki tüm anti virüs yazılımlarını devre dışı bırakmanızı tavsiye ediyor. Virüslerle boğuşurken bu yapmayı tercih edeceğiniz bir şey olmayabilir. Eğer öyleyse bu aracı ancak formattan önceki son çare olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir ara bende de aynı sorun olmuştu, birçok AV deneme rağmen bir çözüm bulamamıştım, en sonunda RAM leri değiştirdim, herhangi bir sorun kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim laptopum asus A6000 ve windows 7kullanıyorum bugün güncelleme uyarısı geldi erteledim daha sonra ertelediğim dakikada tekrar uyarı geldi vınn kullanıyorum vınnı çıkardım ve güncelle dedim sonra ne olduğunu anlamadım bir daha açılmadı window açılıyor diyor orada donuyo ne yapmam gerekli fazla bilgi sahibide değilim format attırmak istemiyorum yedeklemediğim çok fazla fotoğraflar var ne yapmam gerekli acilen yardımınıza ihtiyacım var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim çözebildin mi dediğine harfi harfine aynı bende de aynı sorun var nasıl çözebilirim

muratsadic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ben uzun yıl pc ile ugrsırım beynını bilirim. bu konuda yapman gerekn şey sadece (güvenli modda ) ve başlat menüsünden (çalıştır) msconfig yaz ve enterle. başlangıc programlarının tümünü devre dısı bırak ve uygula. çünkü pcniz o yuzden açılmıyo bi sürü program çalısıyo başlangıcta . daha sonra tamam a tıkladıktan sonra yeniden başlat ve açılacaktır sonra tekrar başlat menüsü > çalıştır > ms config . devre dısı bıraktıklarını aktıfleştır >uygula> tamam>yeniden başlat> böylece düzelmiş olur. saygılar...

hittoxic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben bu sorunu cozdum arkadasın dedıgı gıbı format atmaya , guvenlı mod falan vs. denedım ama calısmıyordu bu sefer F8 e bastım bu gelısmıs mod var (advanced mod) var oraya tıklayın 30 - 20 dk bekleyın bılgısayar acılacaktır ben denedım oldu SAYGILAR !!
:yes:

Jsjnznzns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kolay gelsin.pc hiçbir ekran vermeden hemen kapanıyor ne yapılır

Jsjnznzns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bios gelmiyor
Açma tuşuna basıyorum fan çalışıyor 3 sn sonra PC kendi kendine kapanıyor sönüyor hiçbir ekran goruntusu vermiyor

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Hocam bios gelmiyor
Açma tuşuna basıyorum fan çalışıyor 3 sn sonra PC kendi kendine kapanıyor sönüyor hiçbir ekran goruntusu vermiyor
Bilgisayarının parçalarını kontrol et bir bozuklur olabilir. Ekran kartını sök PC yi öyle açmayı dene.

Senkshton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cybe3r bende ise boyle bir dosyada takiliyor guvenli modda iken dun windows update ile guncelledim sonra boyle oldu
151550461444023076204.jpg

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bir de çalışan bir sistemle açmayı deneyin.

Sonsuz645

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler sorunu çözdüm Windows denetimi geri yükleme işlemi yapınız benim de akinsoft cafe plus yetkili şifremi unuttum onu yapıyorum iyi günler sağlıcakla Kalın

Fatih6767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarınıza bulaşmış olan bazı zararlı yazılımları temizlemenin en pratik yollarından biri sistemigüvenli modda açarak, gerekli temizliği sistem bu haldeyken gerçekleştirmek. Fakat zararlı yazılımları üretenlerden güvenli modun ne kadar etkili bir yöntem olduğunu biliyor ve her geçen gün daha fazlası verdikleri hasarın yanı sıra, sistemlerin güvenli modda açılmasını da engellemek için ek çaba gösteriyorlar.

Eğer sizin sisteminiz de güvenli modda açılmıyorsa üzülmeyin; çözümü var.
Windows Safe Mode Fixer adlı ufak ve ücretsiz bir yazılım, üstelik kurulum gerektirmeden bu derde deva olabiliyor. Windows 7, Windows Vista ve Windows XP için geliştirilmiş olan bu yazılımı çalıştırıp "Fix" düğmesine tıklamak güvenli moda geçebilmek için yeterli. Fakat geliştirici bunu yaparken sistemdeki tüm anti virüs yazılımlarını devre dışı bırakmanızı tavsiye ediyor. Virüslerle boğuşurken bu yapmayı tercih edeceğiniz bir şey olmayabilir. Eğer öyleyse bu aracı ancak formattan önceki son çare olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Merhaba pc acilmiyo güvenli moda alamiyorum f8 de basiyorum shift de de olmuyo lütfen yardim edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba pc acilmiyo güvenli moda alamiyorum f8 de basiyorum shift de de olmuyo lütfen yardim edin
Ama yazilimda indiremiyirum biostan bişeymi acmam lazim lütfen yardimci olun o deminki birleştiniz sorunla olmuyo