İsyankar97
Asistan
Ekonomimiz hergun batıyor.
Almanyadaki çöpcu buranın doktoru kadar kazanıyor.
Almanyadaki çöpcu buranın doktoru kadar kazanıyor.
Haklısın baştakilerin daha çok dolarcık kazanması için çalismaliyizYapabileceğimiz tek şey çalışmak!
Çalışmazsan bilgili olmazsan, sürünürsün. Hayatındaki bazı özgürlüklerin tadını çıkaramazsın. Lüks, tamamen özgür canının istediği hayatı yaşayabilmen için çalışıp kendini geliştirip iyi bir iş kariyeri elde ettikten sonra istediğin yerde yaşayabilirsin. Her seferinde isyan edeceğiniz bir hayat modundan çıkmış olursunuz.Haklısın baştakilerin daha çok dolarcık kazanması için çalismaliyiz
Yani dediğimden çıkarta çıkarta bunu çıkarttın ya helal olsun.Geçmişle kıyaslama yapmadan enflasyon oranları değişimi hesaplanamaz. Kötü olmazsa iyinin kıymeti anlaşılmazmış. Biz o yıllara bir daha geri dönmeyelim diyoruz, görüp yaşadığımız için,
Geçmişle kıyaslayalım o zaman, doğru diyorsunuz.Geçmişle kıyaslama yapmadan enflasyon oranları değişimi hesaplanamaz. Kötü olmazsa iyinin kıymeti anlaşılmazmış. Biz o yıllara bir daha geri dönmeyelim diyoruz, görüp yaşadığımız için,
Ekli dosyayı görüntüle 40160
Ya ama şimdi bak bunları söyleyince sen vatanhaini + fetöcü + kafir oluyorsun.Sene sene neler özelleştirildi, neler satıldı, kiralandı vs. de ekler misin?
Dış borçlardan, cari açıktan da bahsedebilirsin, iyiye mi gidiyoruz kötüye mi; çok boyutlu olarak görelim.
Siyasilerin ağızlarından konuşarak bu gibi yakıştırmalara gerek yok.Ya ama şimdi bak bunları söyleyince sen vatanhaini + fetöcü + kafir oluyorsun.
Ama merak etme bütün ülkecek hesap ödeyeceğiz. Burnunun ucunu göremeyen insanlar yüzünden. Sonra da yine biz hain olucağız.
Çünkü standart bir ''cahil '' asla ben cahilim demez. O yüzden her zaman onlar haklıdır.
Sorunda bu ya.Siyasilerin ağızlarından konuşarak bu gibi yakıştırmalara gerek yok.
Eğer bu şekilde yazarsan, zaten onların dedikleri yanlışa düşersin.
Man adası davası bile sonuçlandı. Belgelerin gerçek olduğu ortaya çıktı. Hala bunlar ''Çalıyorlar ama iyi işte yapıyorlar '' kafasında olan insanlar.Ben basit bir soru sordum.
Madem geçmiş ile kıyaslıyoruz, kıyaslayalım, dedim..
Ama şimdi sen onların yazmasına imkan vermiyorsun ki, olmuyor böyle ve konu dağılıyor,Sorunda bu ya.
İnsanlar düşünmeyi bıraktı. Tekrar ediyorlar. Cevap bulamadıklarında bunlara başvuruyorlar. Burda kara mizah yapar hala geldik bunlar sayesinde.
Man adası davası bile sonuçlandı. Belgelerin gerçek olduğu ortaya çıktı. Hala bunlar ''Çalıyorlar ama iyi işte yapıyorlar '' kafasında olan insanlar.
Düşün yanı. Ülkeyi satsalar adamlar bir bildikleri vardır diyecek.