Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
351




79.ÖGG 2 Aralık 2018 Pazar günü gerçekleştirilmişti. Özel güvenlik mesleğine adım atmak isteyen veya sertifikalarını yenileyerek göreve devam etmek isteyen binlerce kişi 79.ÖGG sınavına girerek ter döktü. Peki, 79.ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2 Aralık'ta sınava giren binlerce kişi özel güvenlik sertifikası almak için ter döktü. Sınavın sonrasında ise, '79.ÖGG sonuçları açıklandı mı?' sorusu merak konusu oldu. Özel güvenlik olmak isteyenlerin sertifika almaları gerekiyor. Sertifika almanın yolu da özel güvenlik sınavından geçiyor. Ayrıca, sertifika süresi dolan adaylar da işlerine sertifika yenileyerek devam etmek zorunda. Özel güvenlik sertifikası yenilemenin yolu da özel güvenlik sınavından geçiyor. Peki, 79.ÖGG sonuçları açıklandı mı? Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

79.ÖGG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK (14 ARALIK 2018)

Binlerce kişi gözünü 79.ÖGG sonuçlarına çevirmiş durumda. Özel güvenlik adayları yoğun şekilde sınav sonuçlarını arıyor. 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen 79.ÖGG sonuçları bugün açıklanacak. Özel güvenlik sınav sonuçları ile ilgili takvimde 14 Aralık Cuma günü sonuçların ilan edileceği belirtiliyor. Sınav sonuçları sistemine haberimiden erişebilirsiniz...

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
ÖZEL GÜVENLİK ŞARTLARI

Özel güvenlikler sertifika sistemi ile çalışıyor. Özel güvenlik olmaya hak kazanmak için ÖGG sınavlarına katılmalısınız. Sınavlara katılan adaylar, geçer not aldıkları taktirde sertifika alıp göreve başlayabiliyor. Adayların sertifikaya kavuştuğu ÖGG sınavları yılda 6-7 kez oluyor. Sertifikalar 2'ye ayrılıyor. Silahlı sertifika almak isteyen adayların 21 yaşını doldurmuş ve sabıkasız kişiler olması gerekli. Adaylar atış eğitimine de götürülüyor.

Silahsız sertifika ise 18 yaşını dolduran adaylara verilebiliyor. Adaylar sınavı geçerse, sabıkası da yoksa özel güvenlik sertifikası alarak göreve başlayabilir.

ÖZEL GÜVENLİK SINAVINDAN KAÇ PUAN ALMAK GEREKİR?

Özel güvenlik sınavı geçer notu 60 puandır. Sınavda en düşük 60 puan alanlar sertifikaya hak kazanır. 60'ın altındaki her not için yeniden sınava girmeniz gerekir.


Kaynak: A Haber
 

Son mesajlar

Üst