OnePlus’ın İki Önemli Telefonu İçin Yeni Bir Güncelleme Çıktı

Bu konuyu okuyanlar

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Katılım
9 Ağustos 2015
Mesajlar
3,292
Reaksiyon puanı
2,239
Puanları
113
OnePlus markası, piyasada bulunan, üzerine titrediği iki önemli akıllı telefon OnePlus 6 ve 6T için güncellemeler paylaşıyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi.

65959


OnePlus 6 ve 6T telefonları akıllı telefon pazarında epey dikkat çekmişti. Geliştirici OnePlus, iki telefona güncelleme sunmak konusunda hep ilgi gösterdi ve şimdi bir güncelleme daha yayınladı. OTA üzerinden dağıtımı gerçekleştirilen yeni güncelleme, toplam 138 MB dosya boyutuna sahip. O2 OS 9.0.4 yapı numarasına sahip olan güncellemenin temel özelliklerine baktığımız zaman ise hata düzeltmelerinden entegrasyona pek çok farklılık sunduğunu görüyoruz.


OnePlus 6 güncellemesi hakkında detaylar

OnePlus 6 ve 6T telefonları için sunulan güncellemeler birbirinden farklı. OnePlus 6 için çıkan güncelleme, OnePlus 6T ile kıyaslandığında daha düşük düzeyde. İlk olarak OnePlus 6 düzeltmelerinden bahsetelim. Güncelleme; Hata düzeltmeleri, Google Duo ile derin entegrasyon, ekran görüntüleri hususunda özel optimizasyon ve Ocak ayına dair düzeltme eki paketini içeriyor. Bu kadar fazla özelliğe sahip olan güncellemeyi edinerek daha iyi bir OnePlus 6 deneyimi yaşayabilirsiniz.


OnePlus 6T güncellemesi hakkında detaylar

OnePlus 6T için çıkan güncelleme 1.571 MB dosya büyüklüğünde ve OxygenOS 9.0.12 yapı numarasıyla geliyor. Güncelleme boyutundan da anlaşılabileceği üzere çok daha dolu dizgin. Oyun modu geliştirmeleri, hava durumu bilgisinde dünya saati desteği, video modunda iken yeni mesajları daha pratik bir şekilde yanıtlamak, ekran görüntüsü için özel optimizasyon, OnePlus laboratuarı ve daha pek çok yenilik sunuyor.
 
Üst