Ölümsüz Galaxy S7!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Ölümsüz Galaxy S7!

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olaya konu olan Samsung Galaxy S7, bir akıllı telefon için imkansız sayılabilecek bir durumdan sağ çıkarak adeta ölümsüz olduğunu kanıtladı!

Galaxy S7'nin nehirden sağ çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Düşürünce kırılan telefon, su geçirmedi diye ölümsüz oldu. hmmm..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Normalde bir telefon arkaya düşünce kırılmaz metal veya kaliteli plastikse s7 cam olduğu için ben hiçbir düşme testinden sağ çıktığını göremedim.Telefon nasıl düşerse düşsün büyük ihtimal kırılıyor.O kdr narin dedikleri g2 bile 5 6 kez düşüşten sonra kırıldı bende.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tatli suda olması büyük şans. Sertifikalar minimuh süre vs değer verir ama güzel birşey. Düşünce şu ekran kırılmalarınada birşey yapılsa. Birde Samsung Su geçirme durumunda garanti veriyormu ? Sony suya dayanikli ama garanti yok. Samsung da nasıl ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Ah bi denize düşüreydi görürdü gününü

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ne olursa olsun telefon tek tornadan çıkmalı kapaklı felan olmamalı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tatli suda olması büyük şans. Sertifikalar minimuh süre vs değer verir ama güzel birşey. Düşünce şu ekran kırılmalarınada birşey yapılsa. Birde Samsung Su geçirme durumunda garanti veriyormu ? Sony suya dayanikli ama garanti yok. Samsung da nasıl ?
Garantili var hatta bir üretim bandında s7 Active sorunlu çıkmışti değistireceklerini söylediler