Bence o fiyatı geçerrrtahminen nokia6 olarak bu özelliklerde sunulacak
900 - 1000 TL bandında olacağı söyleniliyor tarihi hakkında bilgim yok
Ekran: 5.5-inch
Çözünürlük: 1080x1920p
İşlemci: Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430
Bellek: 4GB RAM
Dahili Depolama: 64GB
MicroSD Desteği: Var
Batarya Kapasitesi: 3000mAh
Arka Kamera: f / 2.0 diyafram açıklığı ve PDAF özellikli 16 megapiksel
Ön Kamera: f / 2.0 diyafram değerine sahip 8 megapiksel
Ses: Dolby Atmos desteği
Android Sürümü: Android 7.0 Nougat
Ben alıp deneyeceğimNokia o trenin kaçıralı çok oldu. Piyasa iki başlı sisteme doğru hızla gidiyor. Nokia artık Finlandiya'nın o eski Nokia'sı değil ve çok çok radikal bir yenilik çıkarmadığı sürece piyasada yer bulması kolay değil.
Fiyat konusunda katılıyorum..Nokia androidle helede android one a katilip, donerse samsung tekrar sadece beyaz esya urettigi gunlere doner zira telefonlarindan cacik olmaz. 4gb ramli telin fiyati en az 1800tl olur
Bence insanlardaki ön yargıyı yıkması bir seneyi bulur yine.Nokia 1020 sinde Windows yerine android kullansa idi gene çok satardı.
Eski telefonlarındaki kaliteyi iyi bir fiyatla birleştirirse satar
KatılıyorumŞuanda elimde Huawei Honor 7 var ve kamerası berbat Nokia Carl Zeiss optikle gelirse ben tereddütsüz alırım. Lumia 720-725-1020 kullandım malzeme kalitesi gayet tatmin ediciydi. Marka takıntım yok, kötü bir geri dönüş olacağını sanmıyorum. Fiyat Asus ile eşdeğer olursa piyasaya tutunması sorun olmayacaktır.
Aynen ya benim de favorimdi ama olmadı,arkadaşım da vardı onunla takas etmeyi düşündüm geri vazgeçtim.Nokia cep telefonlarının atası. Nokia Lumia 820' yi 4 sene kullandım. Çok memnun kaldım. Yukarıda belirtilen özellikler doğru ise harika olur. Fiyatı 1500-2000 TL arasında olur tahminimce. Ama önce piyasası geniş olduğu için Çin' de satışa sunulacak ve nabız yoklanacak. Bence tutar. Nokia' nın adı yeter. Kalitesine zaten diyecek yok. Ben takipteyim çekinmem alırım. Nokia olsun çamurdan olsun.
Fiyat uygun olursa talibim agaAynen ya benim de favorimdi ama olmadı,arkadaşım da vardı onunla takas etmeyi düşündüm geri vazgeçtim.![]()
Neye?Fiyat uygun olursa talibim aga