Nokia 7900 Crystal Prism Türkiye'de

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,764
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
nokia-crystal-7900.jpg

Prisma koleksiyonunun en yeni üyesi Nokia 7900 Crystal Prism Türkiye'de satışa sunuldu. Elmas kesimli tasarımıyla cep telefonunda stil arayan kullanıcılara hitap eden Nokia 7900 Crystal Prism, ünlü tasarımcı Frédérique Daubal'den esinlenen duvar kağıtları ile dikkat çekiyor.

Nokia, cep telefonunda stil arayan kullanıcılar için tasarlanan Prism koleksiyonunun en yeni üyesi Nokia 7900 Crystal Prism'i tanıttı. Nokia 7900 Crystal Prism, kristal menü tuşunu içeren kusursuz elmas kesimli tasarımı ile, Prism koleksiyonunun geometrik hatlarını ve kendine özel tarzını ön plana çıkarıyor.

Lazerle yaratılan benzersiz grafik tasarımlar ve özel duvar kağıtlarının yanı sıra Nokia 7900 Crystal Prism'e özgü aksesuarlar, öncü tasarımcı Frédérique Daubal ile yapılan işbirliğinin meyvesi. Daubal'den esinlenen duvar kağıtları, ışığın yansımasını aktarırken, açısal prizma ve üçgen hissi yaratıyor. Alüminyum arka yüzeyin grafik tasarımı, ilgi çekici ışık efektleri ile her bir cihazı benzersiz kılarken, Nokia 7900 Crystal Prism'in göz alıcı çekiciliğini de tamamlıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: "Nokia, sürekli olarak gelişmiş işlevler ve kişisel deneyimlerle bir araya gelen yeni ve yenilikçi stil ve materyaller arıyor. Ayrıca kullanıcıların kendilerine özgü gereksinimlerini karşılayan ürünler yaratmamıza yardımcı olacak beceri ve öngörüyü sunan, kendi alanında lider tasarımcı ve sanatçılarla işbirliği yapma olanaklarını da değerlendirmeye devam ediyoruz."

Özel tasarım ile teknolojiyi bir araya getiren Nokia 7900 Crystal Prism'de, öncü sanatçı Daubal'den esinlenen modern duvar kağıtları ile büyüleyici geniş bir LED ekran, 2 megapiksel kamera özelliğinin yanı sıra, 1 GB dahili hafıza ve kulaklıklı bir müzikçalar bulunuyor. Kullanıcılar, 49 farklı renk arasından istedikleri aydınlatma rengini seçebiliyorlar.

Kaynak: Gelen Kutusu
 

-BeSTe-

Müdavim
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
2,605
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Rengi falan çok hoş tam benlikkk pempee :) :) ne kadar acaba????
 
Üst