Nintendo Wii Ucuzlayacak mı?

Bu konuyu okuyanlar

Akhun Aktosun

Müdavim
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,595
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Nintendo, rekabette yeniden üst basamaklara çıkabilmek için Wii konsolunda fiyat indirimine gidebilir. Peki bu indirim ne kadar olacak?

Nintendo Wii, ilk piyasaya sürüldüğünde yenilikçi ve farklı olması sebebiyle büyük ilgi görmüş ve oldukça beğenilmişti. Satış fiyatları olsun, firmaların ilgisi olsun Nintendo, Wii konsoluna gösterilen ilgiden son derece memnundu. 2009 senesinde ise PlayStation 3 ve Xbox 360'ın rekabette bir adım öne geçmesiyle birlikte Wii için işler biraz zora girmişti.
nintendo-revolution-big1253088228.jpg
Wii'de oyun deneyimi ilgi çekici olsa da, konsolun oyun çizgisi hep sevimli ve tatlı karakterler üzerine gidiyordu. Resident Evil gibi serilerin Wii versiyonu piyasaya sürülse de bu versiyonlar tutunamadı. Satış rakamlarından hala memnun olmayan Nintendo'nun, bu vesileyle Wii'nin fiyatında 50 Dolarlık bir indirime gidebileceği iddia edildi. Nintendo henüz söylentiyi doğrulamadı fakat sene sonu yaklaşırken satış rakamlarını arttırmak için Nintendo'nun başka çaresi yok gibi gözüküyor.
:: Wii konsolunun geleceğini nasıl yorumluyorsunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
 

onaryo

Doçent
Katılım
12 Mart 2009
Mesajlar
977
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Gidilsin artık..!!

Maliyetinin çok üzeri bir fiyata satııyor.. İyi olmuş..
 

alirizak

Asistan
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
287
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Geleceğini olumlu görüyorum. Kuralları değiştiren oyun kontrolleri ile zaten kaymağını yedi pazarın. Böyle gider artık... Ama rakiplerinin önüne geçebilmesi için yine başarılı ve farklı işler yapmalı.
 
Üst