NETFOR Hakkında bilgi verirmisiniz güvenilir mi??

Bu konuyu okuyanlar

MyDaİsY

Öğrenci
Katılım
22 Haziran 2009
Mesajlar
92
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
bedava sınırsız internet 5 yıl boyunca ve radyo televizyon yayını verme iddiasında olan, yakın zamanda faaliyete geçecek itr medya platformu. reklam izleyerek gelir paylaşımı yoluyla para kazanmaktan falan bahsediliyor. Bir kereye mahsus 400 tl gibi bir ücret talep ediliyormuş gittim bizzat konustum bu ayın 20si gibi faaliyete geçeceği söyleniyor arkadaslar cok ekonomik geldi bana bu sadece net icin dusunuyorum.. Bunun hakkinda detaylı bilgisi olan varmi güvenilirmi yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum..
 
N

Netfor Uyarı

SDN Okuru
Netfor denen oluşumdan kesinlikle uzak durun. Milletten tonlarca para topladılar, ha bugün ha yarın diye oyalayıp duruyorlar. Kimsenin bişeyden haberi yok. Dükkan açan mı istersin, yüzbinlerce lira veren mi istersin. Teknolojinin t'sinden anlamayan adamlar, afaki vaatlere inanıp yatırım yaptılar bu işe. Ortada bişey yok. Altyapı yok, firma yok, ürün yok, hizmet yok... facebook grubuna yorum yazıyolar hemen yorumlar siliniyor. Çok karışacak işler, yakında foyası çıkar. Tavsiyem uzak durun. bu dolandırıcılara para kaptırmayın. İnternet bedava olmaz. Hiçbişey bedava olmaz.
 

kunis

Öğrenci
Katılım
20 Eylül 2016
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
38
Bana da bir yakınım NETFOR diye bir şey var devlet destekli projeymiş PTT, TÜRK TELEKOM hatta inanılır gibi değil ama BOEİNG şirketi bile ortakmış bunun bayiliğini alalım dedi...İnanamadım tabi ama araştırdım söylenenlerin hiçbirinin doğru olmadığını anlamam uzun sürmedi... Ticaret Sicil gazetesinde bu kurumların hiç bir ortaklığı görünmüyor... Anlatılanlar bana gerçekçi gelmedi..yok digitürk bunları rakip olarak görüyormuş da reklamlarını yayınlamıyormuş, yok yasa çıkacakmış e tebligat işlemleri, resmi kurum işlemleri tebligatları buradan yapılacakmış, bu kutuyu kullananlar tüm tv kanallarını uydu vasıtasıyla ücretsiz olarak izleyecekmiş, de falan filan.... Bence bu vaatlerin hiç bir gerçeklik payı yok... Bu kutu uydu cihazı gibi bir şey bedava internet falan da hikaye...Rekabet Kurulu denen bir şey var ülkede, Digitürk, D smart, Turkcell, Vodafone, Türk Telekomun eli armut toplamıyor herhalde:)
Dikkatli olmak lazım, 30 tl' lik uydu cihazını 400TL ye satın almayın sonra....
 

hacı fışfış

Öğrenci
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
43
la kunis , kaç yaşındasın sen embesil,bilip bilmeden kulaktan duyduğunu yazıyorsun,araştırdınmı sen bu sistemi,yok bi yakınım dedi yok bilmem ne , sen bu milleti aptal mı sandın kim inanır sana, birgün sende bu sistemden yararlanırsan eğer haram zıkkım olsun, arkadaşlar siz bunun gibi insanlara inanmayacak kadar zekisiniz bunlar sizin araştırma ve okumanızı engelleyen insanlar, araştırın okuyun öyle karar verin bu tür insanlara inanmayın,,,,
kunis ( kürtçe bilmem ama duğduğum kadarıyla kun kürtçede g ö t demek is ise sen anlarsın artık))
 

SwateR

Müdavim
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,201
Reaksiyon puanı
662
Puanları
113
Saadet zinciri zırvalığı galiba. Uzak durun. Öncelerinde sizlerden para toplayıp geri veriyor ancak siz bunlara güvendiğiniz anda toplu vurgun yapıp kaçıyorlar. Aman diyeyim.
 

Meraklı Mühendis

Öğrenci
Katılım
31 Mayıs 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
40
şu an kutu üretimine başlamışlar, bu yaz son kullanıcıya açılacaklarmış, şu an teknik servislerini oluşturuyorlar gittim konuştum çok sıcak karşıladılar her soruma cevap verdiler. çok dolu bir proje ama kulaktan kulağa yayılırken herkes başka bir şey söylemiş. firma ürünün testini demosunu bizzat gösterdi. ürün çok teknolojik bir şey bayağı bayağı bir bilgisayar. interneti bedava falan vermiyorlar ama tv izlerken görmek zorunda kaldığımız reklamlardan para kazandırıyorlar, dedikleri aynen şu istersen kazandığın para ile internetini öde istersen elektrik su vesair faturaları öde istersen alışveriş yap, yok güvenmiyorsan tv izleme sözü ver internet faturanı biz ödeyelim. Benim şahsi fikrim yakında herkes evine netfor alacak, en azından ben ve yakınlarım alacağız.
 

Gün doğarken

Öğrenci
Katılım
1 Haziran 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
33
Netfor hayata geçiyor.

Ülkemiz mühendislerinin geliştirdiği ve geleceğin teknolojisi diye adlandırılan netfor Türkiye çapında teknik servis ve kurulum noktalarını oluşturmaya başladı.

Tv platformu ve digital reklam alanında devrim niteliğinde yenilikleri bulunan Netfor’u icradan sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkant KILIÇ’a sorduk.


Netfor Dünyada örneği olmayan bütünleşik bir cihaz

Netfor nedir diye sorduğumuz Berkan KILIÇ: o kadar şaşırtıcı ki bizimle çalışan iş arkadaşlarımız bile Netfor’u kategorizeederken birbirinden farklı tanımlar kullanıyorlar. Bu tıpkı şuna benziyor birkaç tane görme özürlü insanı file dokundurup hepsine dokundukları şeyin tanımını yap dediğimizde, kulağına dokunan fil yumuşak ve esnek bir şey derken ayağına dokunan sert ve güçlü demesi gibi bir şey. Benim şahsi olarak tanımlamam ise netfor bir bilgisayar, netfor bir modem, netforbir oyun konsolu, netfor bir bütünleşme cihazı, netfor bir akıllı ev cihazı, netfor bir elektronik posta kutusu, netfor bir digitaluydu alıcısı, netfor bir reklam yönetim sistemi ve daha sayamadığım bir sürü teknolojiyi içinde barındıran Dünyada örneği olmayan bütünleşik bir cihaz. Netfor tamamen ülkemiz mühendislerinin geliştirdiği, teknolojik olarak içinde bir çokyenilik barındıran ve ülkemiz ve coğrafyamız adına yaklaşık 1300 konuda proje içeren bir çalışma.

Kullanıcılarına tv seyrettikçe para kazandıran bir teknoloji

En önemli sloganınız “biz üyelerimizden aylık para tahsil eden bir tv platformu değiliz aksine üyelerimize tv izledikçe para kazandıran ve ev ekonomilerine katkı sağlayan bir bütünleşik bir markayız” ne demektir bu: Ülkemizde ve Dünyada bir çokmarka adı altında tv hizmeti veren firma var, bu firmalar üyelerine abonelik sistemi ile cihaz temin edip abonelerinde aylık abonelik adı altında ücret alıyor yani aboneler hizmet aldıkları firmanın kiracısı oluyor, Netfor cihazın mülkiyet hakkını üyelerine devir ediyor ve sonrasında biz üyelerimiz kiracısı oluyoruz, yani üyelerime Tv izleme karşılığı para ödüyoruz. Şimdi nasıl diye soracaksınız? Ülkemizde ortalama birey başı tv izleme oranı yaklaşık üç buçuk saat kadar, yani ortalama üç buçuk saat tv karşısında kalıyoruz ve bu süre zarfında yaklaşık 700 reklam izliyoruz, biz tv izlerken seyrettiği reklamlardan reklamı izleyene ücret ödüyoruz, yani Kullanıcılarına tv seyrettikçe para kazandıran bir teknolojiolay bu kadar basit.

Üyelerimize ulaşmak isteyen bunun karşılığını üyelerimize ödemek zorunda

Sadece tv izlerken seyrettiği reklamlardan mı para kazandırıyorsunuz: Elbette sadece bu değil cihazımız aynı zamanda bir posta kutusu kamusal gönderiler dışında elektrik, su, doğalgaz, telefon ve diğer tüm faturalarınız isterseniz bu posta kutusuna tebliğ edilebilir. Ve bir kurum size posta, fatura, ekstre vb tebligatlar yapmak istiyorsa size bunun karşılığını ödemek durumunda, bu hem tebligatı yapan kurumun tebligat maliyetlerini düşürmesi açısından hem de tebligatı alanın para kazanması açısından önemli bir uygulama.




Herkes Netfor’a bayi olmak istiyor.

Peki Netfor ne zaman üye yapmaya başlayacak: Şu anda markamızla ilgili teknik servi ve kurulum bayilerimizioluşturuyoruz, bayilik konusunda çok yoğun bir talep var herkes Netfor’a bayi olmak istiyor ve bu yoğun talep bizi çok memnun ediyor, Haziran sonuna kadar coğrafyamızın tamamında eğitimleri tamamlanmış teknik servis ve kurulum ağımızı tamamlayacağız. Lansman tarihi olarak teknik servisve kurulum bayilerimizin tamamlanması sonrasında Temmuz ayının ikinci Pazartesi gününü kendimize hedef seçtik.
 

pretty girl

Öğrenci
Katılım
2 Haziran 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
Mükemmel bir proje.Dün gitdim,görüşme yaptım.Netfor'la ilgili tüm sorularıma cevap buldum.Güvenilir olduklarına emin olabilirisiniz.
 

Buray_m

Öğrenci
Katılım
3 Haziran 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
35
Her çıkan yeni ürünle ilgili iyi kötü yorumlar olabilir.Her duyduğumuz şeye inanmamalıyız.Birinden duydunuz diye burda da gelip o yorumları yazmanın hiçbir anlamı yok.Bekleyin,kullanın ürünü sonra yorum yapın.Zaten kullandığınız zaman kötü yoruma gerek kalmayacak,kesin memnun kalacaksınız:)Kendi adıma söylüyorum ben demosunu kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Siz de web sitesini inceleyin ve görüceksiniz ki ne kadar mükemmel bir projedir.
 

Hülya_s

Öğrenci
Katılım
6 Haziran 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
36
Sosyal medyada birkaç kez karşıma çıktı ve her zaman düşünüyordum bu Netfor nedir acaba?Sonunda araştırdım ve nasıl bir sistem olduğunu anladım.bence Türkiye için çok önemli bir proje.Çünki bugüne kadar böyle birşey yapılmadı.Başarılar herkese.Büyük heyecanla bekliyoruz.
 

ahmet_3421

Öğrenci
Katılım
21 Eylül 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
44
Tamamen dolandırıcılık, şu anda bayii olacak kişileri dolandırmaya çalışıyorlar, her bayiye 20.000 hane veriyoruz ve her kurulum için 110 tl ödüyoruz diyorlar, bayi olmak isteyen kişide çarpınca 2.2 milyon gibi güzel rakam yapıyor diyip hemen atlıyor, sonrasında uzatıyorlar size bir kağıt bayi olmak için önce 5.500 tl vereceksin sonra 80.000 tl lik de senet imzalayacaksın deniyor, ve aynı bölgeyi birden fazla kişiye kakalıyorlar, cihazada şu an 600 tl fiyat biçmişler, bu fiyatı kimse veripde almaz kimse reklam izlemek için üste para vermez dediğinizde de size biz belediyelerle anlaştık onlar satın alıp halka ücretsiz dağıtacak deniyor. neresinden baksan tutarsızlık.. aman dikkat paranızı sakın kaptırmayın...
 

yasin190358

Öğrenci
Katılım
9 Ekim 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
33
Tamamen dolandırıcılık, şu anda bayii olacak kişileri dolandırmaya çalışıyorlar, her bayiye 20.000 hane veriyoruz ve her kurulum için 110 tl ödüyoruz diyorlar, bayi olmak isteyen kişide çarpınca 2.2 milyon gibi güzel rakam yapıyor diyip hemen atlıyor, sonrasında uzatıyorlar size bir kağıt bayi olmak için önce 5.500 tl vereceksin sonra 80.000 tl lik de senet imzalayacaksın deniyor, ve aynı bölgeyi birden fazla kişiye kakalıyorlar, cihazada şu an 600 tl fiyat biçmişler, bu fiyatı kimse veripde almaz kimse reklam izlemek için üste para vermez dediğinizde de size biz belediyelerle anlaştık onlar satın alıp halka ücretsiz dağıtacak deniyor. neresinden baksan tutarsızlık.. aman dikkat paranızı sakın kaptırmayın...


Ahmet üyecikkk. Hayırdır bayiliği bedava ya mı bekliyordun senin gibi boş adamlara zaten bayilik verilmiyor o konuda sıkıntın olmasın ayrıca yazdıgın yazıyla alakalı Kamu yu zarara uğratmaktan hakkında işlem başlatılacak olup maddi manevi olarak yasal işlem başlatılacak ve gerekli cezanın alına bilmesi için bunun takipçisi olacağımızdan emin olabilirsin en kısa sürede hakim karşısında olup bu idda ettiğin dolandırıcılık lafını sana fazlasıyla hukuk önünde yedireceğimizden hiç şüphen olmasın
 

Ar0505

Asistan
Katılım
5 Ocak 2017
Mesajlar
354
Reaksiyon puanı
34
Puanları
28
Yaş
28
mersinde bir tane bayısı var ama ınsan guvenemiyır ıste
 

nebiyilmaz

Öğrenci
Katılım
12 Ekim 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
40
Aynen bence de çok güvenmeyin. Yani bu işler biraz karmaşık işler. Bugüne kadar böyle bir şey yapılmamış olabilir ama bu başarılı olacağı anlamına gelmez.
 
Üst