Münbiç'e EVET, Kandil'e hayır !

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiriviriap

Asistan
Katılım
7 Haziran 2018
Mesajlar
374
Reaksiyon puanı
308
Puanları
63
Yaş
39
PKK'ya operasyonlar Kılıçdaroğlu'nun kafasını karıştırdı
Münbiç'e yönelik operasyona destek vereceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, Kandil'e yönelik operasyona sıcak bakmadı.


Terörle mücadelede taarruz dönemine geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, örgüte Suriye ve Irak'ta üst üste ağır darbeler vurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığıyla devam eden terörle mücadele operasyonları, muhalefet partilerinde bir takım rahatsızlıklara neden oldu.

MÜNBİÇ'E DESTEK

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk askerinin Afrin'e girmesine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Kandil'e yönelik operasyonun karşısında.
CHP Lideri, Münbiç operasyonu hakkında "Türkiye'ye yönelik tehditler konusunda ordumuzun önlem alması orada güvenliğimizi sağlaması önemli. Elbette destekleyeceğiz. Bundan daha doğal ne olabilir." diye konuştu.

munbic_8011.jpg



KANDİL'E KARŞI ÇIKTI

Kandil'e yönelik düzenlenen operasyonu da değerlendiren Kılıçdaroğlu, 16 yıldır bölgeye operasyon yapılmadığını hatırlatarak şu an düzenlenen operasyonların farklı amaçlarının olduğunu söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kandil'de teröristolmadığını bölgeye boşuna operasyon yapıldığını söylemişti.
Örgütün elebaşlarından Murat Karayılan ise Kandil'deki varlıklarını koruduklarını açıklamıştı.

https://forum.shiftdelete.net/forums/gundem-dunya-turkiye.48/post-thread
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Ne dediğini bilmediği gibi ne yaptığını, yapacağını da bilmiyor... :D 15 Temmuz da gördük tankların karşısına dikilmesini ! Bi siyasetçinin her dediği mi yalan, yanlış ya da iftira olur ya :)
 

Constantin87

Müdavim
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
3,415
Reaksiyon puanı
1,930
Puanları
113
Allah aşkına davul zurna ile tüm meydanlarda opt yapılacağını ilan etmek ne demek? bunlar devler görevlileri tarafından ortaklık yerde konuşulmaması gereken konular bence, Afrine giriyoruz diye aylar öncesinden ilan ettik pislik heriflerin dağların altına nasıl yapılar yaptığını gördük.
 

M3ric

Asistan
Katılım
17 Mart 2009
Mesajlar
132
Reaksiyon puanı
109
Puanları
43
Bence Kandil operasyonunun onceden duyurulmasi iyi oldu. Bu korkak herifler nasil olsa orada durmayacak kacisacak saga sola. Nereye siginirlarsa siginsinlar gittigi yere karsi elinde koz olarak kullanabileceksin. Iran, Amerika-YPG isgalindeki Suriye'nin kuzeyi ya da Barzani - Talabani serefsizleri. Amerikan conileri bu YPG, PKK degil ama diyemiyecekler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst