mp3 playerdan anlayan varmı

Bu konuyu okuyanlar

cakall

Öğrenci
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
merhaba arkadaşlar ben mp3 player alcam aslında mp4 de genelde isim mp3 olarak geçiyoya o yüzden şimdi bnenim aklımda iki model var
1.si philips sa3325 bu 2gb
2.si sony nwz-s615f buda 2 gb
ikisininde fiyatlar hemem hemen aynı 200 ytl ama phlips in görüntü ve ses kalitesin den emin olmadığımdan sizlere danışıyorum lütfen bi yardım edin:helpsmilie:
 

cakall

Öğrenci
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
kardeşim sen 2 sinin özelliklerinede bakım mı söledin yoksa.. takminimi
 

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
01307212028.jpg



Bahsettiğin ürün Sony bu ise bundan 4 adet sattım ve müşteri cok memnun. Sony; görüntü, (özellikle) seste mükemmel :)
 

CZC

Müdavim
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
1,519
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hariçten gazel okumak gibi olmayacaksa ben de birkaç satır yazabilirim :)

Sony, Philips gibi global ve çok bilinen markaların ilk düşüncen olması normal.
Ama Creative, Samsungve Hyundai gibi yine global ama bu ürün gamında çok fazla bilinirliği olmayan markaları da düşünmeni öneririm.

Hatta trend planlamacılarına göre 3 ile 5 yıl sonrasında sadece müzik dinlemek hatta küçücük ekranda resim veya klip izlemek için ayrıca bir ürün almaya gerek yok.
Şimdiden bir mp3-mp4 playerla aynı işleri yapan bir sürü cep telefonu modeli var..

Kullanıcı tavsiyesi olarak ise en az 4 gb hafızası olan bir ürün almanı öneririm.
Çünkü bu ürünlerin en güzel özelliklerinden biri de ayrıca flash bellek vs taşımana gerek kalmadan veri taşıma işlevi görebilmeleri..

Şimdiden kolay gelsin..
 

ledzeppelinfan

Müdavim
Katılım
16 Haziran 2008
Mesajlar
1,110
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
bende sony i tercih ederim.işinin ehli sonuçta.ama ben olsam gider çakma sony lerden alırım 50 ytl 2 gb lik.kaliteli bide kulaklık alırım.aldımda zaten.1 seneyi geçti hiç bi sorun yok.çokta kaliteli dinletiyor :D

tabi içinin rahat etmesi için marka alman daha iyi.ben alırken çok düşünmüştüm.yinede aldım şansıma hiç bi sorun çıkarmadı.
yinede paraya kıyarım yeterki iyi bişey olsun dersen biraz daha paranı biriktir çok daha güzel özellikleri olan cihazlardan al derim.istanbulda oturuyorsan doğubank a uğra bir
 

cakall

Öğrenci
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ama bu cretive de çok para bee 250 lira be dostum bide bunda radyo istasyonu kaydetme özelliiği yokk ne diyosun
 

MegaWolt

Müdavim
Katılım
29 Mayıs 2007
Mesajlar
3,522
Reaksiyon puanı
42
Puanları
48
Valla parasını bilemeyeceğim, yani bunun farklı modelleri de var. Yani alacaksan iyisini al derim. Sana şöyle söyleyeyim, geçen sene arkadaşımın sony mp3 çalarını ödünç aldım maç izlerken, sonra sesi açıyorum açıyorum ses çıkmıyor, çok az geliyor. Dedim şunu sonuna kadar aç, zaten son seviyede dedi inanamadım. Çok kısık geldi bana, sonra benim creative'yi dinlettirdim ona kulaklarına inanamadı, ama ben son seviyeye bile getirmemiştim. Yani her işin bir ustası var. Tamam sony de philipste iyi markalar ama bu işin ustası dururken çeşit olsun diye satanlarla aynı kalitede olur mu? Eğer imkanın varsa teknosa, vatan bilgisayar gibi yerlerden deneyerek, dinleyerek al.
 

serkand85

Öğrenci
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Eğer 2GB lık birşey alacaksan.Ben geçen ay Minton aldım.Kullanımı gayet basit ve ince kalem pille çalışıyor.Fiyaıda 35YTL civarında... Ses kalitesinide beğendim gayet iyi.
 

craftingMaterial

Müdavim
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
17,485
Reaksiyon puanı
188
Puanları
63
walla playstation oynamayı seviyosan eğer PSP al. hem süper mp3 çalıcı (ses kalitesi mükemmel ötesi. bende var oradan biliorum :D ) hem süper bir film oynatıcı (şahsen birçok filmi yatarken izlemesi keyifli oluo veya seyahate giderken) internet bağlantısı yapabilio (messenger falan da kullanabiliosun ama biraz eziyetli fakat genel anlamda sitelerde gezmede başarılı) ve bir çok yazılımı var. ve en büyük özelliği oyunnn :D (walla seyahate giderken PES oynamak gibisi yok :D). bi de benim gibi 8 gb kart çakarsın. ooohh keyfine diyecek olmaz walla. hatta yeni kartlar var da 16 gb lık daha türkiyede yok....
 
Üst