Milli Takımda İlk Aday Abdullah Avcı!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
A Milli Takım teknik direktörülüğü için gözler Abdullah Avcı'ya çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, kısa süre içinde Avcı ile görüşmeyi planlıyor. Federasyonun diğer bir adayı ise Mircea Lucescu.


manset-fotografi-12.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım teknik direktörü için Abdullah Avcı ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Medipol Başakşehir’in Brugge ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme maçının ardından Avcı ile biraraya gelecek.

Yapılacak görüşmede Avcı’ya öncelikle 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Eylül ve Ekim aylarında oynanacak Ukrayna, Hırvatistan, İzlanda ve Finlandiya maçları için teklif yapılacak. Abdullah Avcı, bu sürede Başakşehir’deki görevine de devam edecek.

2011 Kasım-2013 Ağustos arasında A Milli Takım teknik direktörlüğü yapan Avcı, Ay yıldızlı ekibin başında 18 maça çıkmıştı. Milliler bu karşılaşmalarda 6 galibiyet elde ederken, 4 kez berabere kalmış, 8 kez de mağlup olmuştu.

DİĞER ADAY LUCESCU

54 yaşındaki teknik adamın teklifi kabul etmemesi halinde rota Mircea Lucescu’ya çevrilecek. Futbol Federasyonu, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı’nın ardından Rumen teknik adama teklifte bulunacak.

Federasyon yetkilileri, A Milli Takım teknik direktörünü 4 Ağustos Cuma gününe kadar belirlemeyi planlıyor. Cuma günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirlenen yeni teknik direktör kamuoyuna ilan edilecek.

(NTVSpor)


Milli takımada ilk aday Abdullah Avcı, olmazsa Mircea Lucescu
 

7Fold

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2017
Mesajlar
169
Reaksiyon puanı
36
Puanları
28
Bir proje içinde olan teknik direktörler ile anlaşmaya çalışıyorlar ya daha da fazla nefret etmeye başlıyorum tff'den
 
Üst