Mikrofon istediğim gibi çalışmıyor

mert.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,bundan önceki sorunumu sizlerin yardımı ile halletmiştim,şuan başka bir konuda yardıma ihtiyacım var...

Kulaklığımı bugün aldım Sn-r2 model.SSD'nin üzerinden artan param buna yetiyordu.
her ne ise,kulaklık düzgün çalışıyor fakat;eski kulaklığımın mikrofonu spotify da çalan müzikleri skype de karşı tarafa iletiyordu.fakat bu kulaklık iletmiyor,sadece benim sesim gidiyor.Nasıl hallede bilirim acaba ?

mert.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu hallettim fakat çok az ses gidiyor karşı tarafa :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Sistemin ses ayarlarına bir göz at. Genel ayarlar ve detaylı ayarlar olarak seçenekler olmalı. (Kullandığım tanımlamalar tam yazdığım gibi yazmayabilir.)

mert.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemin ses ayarlarına bir göz at. Genel ayarlar ve detaylı ayarlar olarak seçenekler olmalı. (Kullandığım tanımlamalar tam yazdığım gibi yazmayabilir.)
Sorunu hallettim,fakat ses az gidiyor yani anlaşılıyor ama,daha kalitelisi ola bilir.bunun bir yolu yok mu herhangi bir program falan.olmasa da iş görüyor bu şekilde.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Pek kulaklık kullanmadığım için hiç bir fikir veremem. Bir kaç farklı şarkı ile dene. Belki şarkının kaydı düşük ses ile çekilmiş olabilir. Spotify da hiç kullanmadım. Tüm dosyalar standart bir kalitedelermi? bilmiyorum.

mert.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek kulaklık kullanmadığım için hiç bir fikir veremem. Bir kaç farklı şarkı ile dene. Belki şarkının kaydı düşük ses ile çekilmiş olabilir. Spotify da hiç kullanmadım. Tüm dosyalar standart bir kalitedelermi? bilmiyorum.
Peki teşekkür ederim :)

mehmet akif tufan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yapacağın tek şey sağ alt taraftan ses simgesine sağ tıklayıp kayıt aygıtları demek ordan mikrofonunu bul sağ tıkla özellikler de düzeyler kısmına gel mic boost veya bas yazar onu düşükse arttır dinle kısmına gel bu mikrofonu dinle de ordan ses düzeyini ölçüp tekrar düzeylerden halledersin sorun bu şekilde çözülür.