Michael Jackson Tartışması Sürüyor: Tacizine Uğradık!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Michael Jackson


Dünyaca ünlü müzisyen Michael Jackson'ın yaşamının karanlık taraflarını anlatan Leaving Neverland isimli bir belgeselin gösterime sunulacağı duyurulmuştu. Ancak bu belgeselin içeriğinin Michael Jackson ile ilgili tüm düşünceleri değiştirebilecek olması büyük tepki toplamış, Jackson ailesi de bu filme karşı çıkmıştı. Belgeselin yankısı sürerken, sıcak bir gelişme yaşandı ve iki kişi Jackson'un tacizine maruz kaldığını iddia ederek, çarpıcı açıklamalarda bulundu


Michael Jackson'ın en karanlık dönemine değinen ve Neverland Çiftliği'nde Jackson'ın davet ettiği çocuklara cinsel istismarını konu edinen Leaving Neverland belgeselinin tartışmaları sürerken bir gelişme yaşandı.
36 yaşındaki dans koreografı Wade Robson, BBC'de yaptığı açıklamada, yedi yaşından itibaren Jackson'ın cinsel istismarına uğradığını ve 14 yaşındayken ünlü şarkıcının ona tecavüz etmeye çalıştığını, 40 yaşındaki James Safechuck ise, Jackson'ın ona "10 yaşından 14 yaşına kadar" cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.
Cinsel istismarın ne kadar sürdüğü sorulduğunda, Robson ile Safechuck, Leaving Neverland adlı belgeselde de konuştu ve tacizlerin yüzlerce kez gerçekleştiğini dile getirdiler.



2389204_1d4610dbc83afe3ea0a83b349ac5ea25.jpg


"ÇİFTLİK BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜLÜ ŞEYDİ"
Bu iddialara göre Jackson, Avustralya turnesindeyken, 5 yaşındaki dans dehası Robson ile tanıştı ve aralarında bir arkadaşlık başladı. Bunun üzerine Robson ile ailesi ilk kez Kaliforniya'daki 'Neverland'e davet edildi. Robson, çiftliğe ilk gidişini, "Bu benim gördüğüm en sihirli şeydi" diyerek anlatıyor.
Robson, Jackson'un kendisi ve kız kardeşine, onunla misafir odasında kalabileceklerini teklif ettiğini, kendisinin de "Tabii ki seninle kalmak isterim" dediğini anlatıyor. Robson'un ailesi Büyük Kanyon'u görmek için çiftlikten ayrıldığında bir ya da iki gün sonra ünlü müzisyenin bacaklarına ve bacak arasına dokunmaya başladığını, sonraki günlerde ise bu durumu daha ileriye götürdüğünü, Jakson'un kendisine "Tanrı bizi bir araya getirdi, birbirimizi seviyoruz ve bu birbirimize sevgimizi gösteriş biçimimiz. Sen benim en iyi arkadaşımsın ve bu cinselliği ilk defa seninle yaşıyorum. Ama başkaları ne yaptığımızı öğrenirse, sen ve ben hayatımızın geri kalanı için parmaklıklar ardında geçiririz ve hayatlarımız darmaduman olur" dediğini anlatırken, "Dünyada bir figür haline gelen Michael Jackson benim en iyi arkadaşım olmuştu ve bu yüzden ondan uzaklaşma fikrini gerçekleştiremedim." şeklinde itirafta bulundu.


Yaklaşık dört sene sonra, yani Robson 14 yaşındayken, Jackson'un ona tecavüz etmeye çalıştığını söyledi.

2389204_85113c7ae59a010d0d4596e7a18940c6.jpg


"PARA İÇİN YAPIYORLAR"
James Safechuck ise, Jackson ile ilk kez 9 yaşındayken Pepsi reklamında tanıştığını ve ona da benzer yollarla yaklaştığını söyledi.
Jackson'ın ailesi cinsel istismar iddialarını kanıtlamak için "tek bir kanıt bulunmadığını", iki ismin de bunu para için yaptığını söylüyor.





Kaynak:HT
 

Constantin87

Müdavim
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
3,415
Reaksiyon puanı
1,930
Puanları
113
Bence de para için yapıyorlardır.
 

grezimonk

Müdavim
Katılım
10 Mayıs 2012
Mesajlar
1,999
Reaksiyon puanı
261
Puanları
83
tazminat için yalan söyleyen troller...
 
Üst