Mesaj gitmiyor başarısız diyor :(

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lanet olsun ya bir ton para verdik sms bile atmıyo en iyisi Nokia bence
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tesekkurler arkadaslar ##004# yapip yese basin aktarma iptal edil di diyo duzeliyo mesaja devam :))))) çok çok saolun arkadslar :)))))
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:Arkadaşlar normalde mesaj olrak ben hiçbir telefona geldiğini görmedim.. Sizde telefonumu arayarak yapin 10 saniye sonra ariyorlar
 

AsK_GRiBi

Öğrenci
Katılım
6 Eylül 2013
Mesajlar
63
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar aranızda avea kullanan varsa şu işlemi yapabilir;##002#yesardından #330 *0000#yes tuşlaması yapablir ve sonrasında kapa ac yapabilir buda olmuyorsa msj merkez noyu kontrol edilebilir(avea için:+905598008000 msj merkez ismi:Avea SMSC eger bunlar dogru ise ve hatta bir problem yok ise kesinlikle göndermesi gerekir.saygılar diliyorum.kolay gelsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşım sorun bütün gsm operatorlerde olabiliryor msj merkez numaranda hata yok ise ##002# yes #330*0000# yes tuşlaması yap veya msj merkez boyu kontrol etmende fayda var +905598008000 avea msj merkez no .
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar cok arasıtrdım ben bu konuyu ve sms paketın olsada telefonunda en az bakın EN AZ 41 krş olması gerekıyooooo deneyın görun :hammer:
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokıa c6 kullanıyorum denemedıgım yol kalmadı gonderılmıyo
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
mesaj gitmiyo gönderiyorum ama ileti gönderilme yazıyo kimseye mesaj felan atamıyorum lütfen yardımcı olun
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 var bende ne yollarsam yollayım hala yollamıyor bazen yolluyor kapatıp açıyorum yine olmuyor rasgele yolluyorum bi çok kez ama hala olmuyor ayarlarına baktım engelleme olayına falan hiç dokunulmamış
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasla benımde aynıydı actım kapattım duzeldı bende s4 var
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bakin: Hattinizi başka bir tuşlu telefona takin mesaj yollayin gidiyi ben denedim oldu . Bide ordan 2222 ye internet yaz 2222 ye mesaj yollayin size i mesaj gelcek onu yükleyin we geri kendi telefonunuza takin olcak bu kadar matik işi bu :d
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumda kontür yok turkcel hatım msj gönderiyorum 2222 ye başarısız diyo ne yapabilirim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum galaxy gio hattım vodafone sms hakkım var ama mesaj atamıyorum 7000'e özet yazıyorum ona bile gitmiyor başarısız diyor nol ur yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım.:helpsmilie:
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm tlfnda oyle diyor yapamadım tlfnmun markası general mobil
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bndede aynı hata verio gönderilior dio sora hata verio of yardım edecek olan varmı
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorun bende de var fakat telefonla hat ile alakası yok 5800 dı telim discovery e geçtim ikisinde de aynı sorun oluyo mesajlar gitmiyo ikinci bir mesajı atmadıkça ilk numaram turkcelldi sonra avea ya geçtim şimdi vodafone ama sorun devam ediyor.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mesaj Gönderme Sorunu Kesim ÇÖZÜM

1) Telefonunuzun Ayarlar Kısmına girin.

2) Yukarı kısımda Daha fazla yazan yere tıklayın (bazı telefonlarda bu yoktur) Buradan Uygulama yöneticisine tıklayınız.

3) Uygulama yöneticisinde Hepsi yazan üst menüye tıklayınız. bu kısımda telefonunuzun bütün ayarları alfabetik şekilde sıralı olacaktır.

4) Mesajlaşma yazan yere gelip tıklayınız.

5) Mesajlaşma kısımında durmaya zorla veriyi sil gibi ifadeler yeralacaktır fakat alt tarafa doğru inince "İzinler" kısında " Send Premium SMS" yeralıyor. Bu bölümdeki Sor, Daima izin ver ve Hiçbir zaman iizn verme kısımları yeralmaktadır.

6) Bu bölümden daima izin ver seçeneğini aktif hale getiriniz.

7) Telefonunuz artık mesaj gönderiyor olması gerekiyor.

Lütfen Sonuçlarını Yorum kısmına yazarak diğer arkadaşlara yardımcı olalım. İyi Çalışmalar...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl iş bu ya tel son model yaptıgı hiç bir iş yok arkadaş görüntü süper icrat sıfr vayyy be helal olsun bizi kandıranlara:sneaky2:
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
paketiniz olmasına rağmen mesaj alabiliyor ancak gönderemiyorsanız büyük ihtimal 0 tl niz vardır. vodafone ve avea telsiz kullanım ücretini ödetmeden mesaj göndertmez. tl yükleyin sorun çözülüyor:thumbup1:
 
M

melike Bozkurt

SDN Okuru
Msj gönderiyorum kısa yada uzun genelde kısa ama msj gonderiliyor deyip tekrar dene msji geliyor msjlar gitmiyor neyapabilirim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonujm grand neo msj atmaya çalışıyorum başarısız diyor avea dakika yapacam göndermiyor ne yapmam gerekir lütfen acill
 
Ş

şerwan erdemir

SDN Okuru
Bnm telefonuma msj geliyor ama bn bi turlu msj atamiyorum bunun nedeni ne olabilir
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefon s2 mini hiç bir türlü msj atılmıyor turkcelliyim ve faturalıyım dediğinz numaraya da baktım doğru ne yapmalıyım
 
Üst