Meireles kırmızıyı kasıtlı mı gördü?

Bu konuyu okuyanlar

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Meireles kırmızıyı kasıtlı mı gördü?


miriles-kirmizi-kart2.jpg



Maçın daha 4′üncü dakikasında kırmızı kart gördü. Tüm skora etki eden hareketiyle maçın ‘içine tükürdü’ yorumlarına sebep oldu.

Fenerbahçe’nin Bate Borisov maçına Meireles şoku damga vurdu. Tükürük krizi ile hafızalara kazınan Meireles, bu kez UEFA lig tarihinin en hızlı kırmızı kart gören ikinci futbolcusu oldu.

Meireles’in kırmızı kartı bugün köşelerde yankılandı. Rüştü Reçber ‘kasıt’ imasında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında BATE Borisov ile karşılaşan Fenerbahçe’de Raul Meireles 4. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmasının 4. dakikasında orta alanda bir top kapma mücadelesi sırasında Portekizli oyuncu Hleb’e çok sert bir faul yaptı ve İrlandalı hakem tereddütsüz kırmızı kartını gösterdi.


TÜKÜRÜKTEN KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ


Kariyerindeki ikinci kırmızı kartı gören Portekizli oyuncu, hatırlanacağı gibi daha önce de Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Galatasaray maçının 82. dakikasında kırmızı kart görmüştü.


EN HIZLI İKİNCİ KIRMIZI

Meireles, UEFA Avrupa Ligi tarihinde en hızlı kırmızı kart gören ikinci futbolcu oldu. AZ Alkmaarlı Nick Viergeven, 15 Mart 2012′deki Udinese maçında 2. dakikada gördüğü kartla, en hızlı kırmızı kart gören oyuncu unvanının sahibi!


RÜŞTܒDEN ‘KASIT İMASI’

Meireles’in kırmızı kartına spor yorumcusu yazarlardan da sert eleştiriler geldi. Vatan’da yazan Rüştü Reçber ‘kasıt’ imasında bulundu. İşte Rüştü’nün yorumu;
“Zaman zaman Türkiye’de de böyle davranışlarda bulundu ama dün geceki affedilemez! Sanki kasten “Ben bu havada üşüyorum, soyunma odasına gidip ısınmak istiyorum” der gibi atıldı. Hakemin kartı kesinlikle doğruydu. Meireles’in dikkatinin çekilmesi gerektiğini ısrarla belirtiyorum. ”


BÜYÜK İHANET

Bir diğer Vatan yazarı Tayfun Bayındır’da Meireles’e ağır bir şekilde yüklenerek şu satırları not düştü;

“Yarından tezi yok başta Aykut Kocaman olmak üzere yönetim, büyük bir sorumsuzluk örneği gösteren Meireles’ten hesap sormalıdır. 10 milyon Euro’luk yatırım kendini bu kadar kolaylıkla harcatmaz. Birazcık utanması varsa zaten ihanet ettiği takım arkadaşlarından özür diler. ”


SANA NE DEMELİ MEİRELES!


Hürriyet’teki spor yazarları da Meireles’e öfke dolu satırlar ayırdı. Ercan Saatçi onun için şöyle yazdı;

“Daha maçın hemen başı, üstelik Fenerbahçe iyi baslamışken yapılır mı be kardeşim… Kör gözün parmağı misali hakemin gözü önünde adam tekmelenir mi… Sonra bir de safa yatıp ne yaptım ki gibilerinden bakındın ya… Ben sana söyleyeyim ne yaptığını; Fenerbahçe’yi sabote ettin, arkadaşlarını sattın, tam da sevgililer gününde taraftarların beklediği sevinci kursaklarında bıraktın…”


ALTAN TANRIKULU DA ŞÜPHE DUYDU!

Hürriyet yazarı Altan Tanrıkulu da Meireles’in yaptığı hareketle ilgili kuşkulara sahip. Bunu da şu sözlerle ortaya koydu;

“Ben yönetici olsam Meireles’le ilgili bir araştırma yaparım.. Kimle geziyor, kimle konuşuyor, kimle haşır neşir diye.. Bu kadar kritik ortamda, bu kadar üst düzey bir oyuncu, bu kadar göz göre göre kendini attırmaz.. Hem de maçın başında..Yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamıyorum.. Meireles’in kariyerini bilmesem bahis mafyasından bile kuşkulanırdım.. Bir maç ancak bu kadar manipüle edilirdi çünkü.. “


kaynak
 

Bilimzeka

Doçent
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
594
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
bilerek yapıyo gibi geldi hareketini izledim kasıtlı bidaha vurmuş
 

MasterFather

Müdavim
Katılım
10 Aralık 2006
Mesajlar
4,294
Reaksiyon puanı
59
Puanları
48
belli bilerek yaptığı.gece klübü kızlar felan varken.ne oynıcak.bunla krasic gece klüblerinden çıkmıyorlar.
 

adrasa

Müdavim
Katılım
8 Aralık 2009
Mesajlar
6,512
Reaksiyon puanı
37
Puanları
48
Aslında istemeyerek yaptı bence. Çünkü topu kaptırdı, kaptırdığı kişi hleb takımın en önemli oyuncusu. Kesmek istedi, ama hleb hızlı çıktı. Amatörce sert bir faul yaptı. Gereksiz bir hareket, güzel bir ceza vermesi lazım klübün.
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Resmen adama kasitli olarak ikinci tekmeyi atti. Topa degil direk ve kasten rakibin ayagina müdahele etti. Sormak istedigim birsey var: Bu meireles kariyeri boyunca kirmizi yememis ama fb'ye gelince nasil oluyorda iki kirmizi kart görüyor? Kendi soruma kendim cevap vereyim: Avrupada yapamadigini türkiyede yapiyor. Bu tip oyuncular bizde cok. Takima zarardan baska kazandirdiklari hic birsey yok.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mersin maçinda rakibine uçan tekme attı ama hakemin insafıyla kırmızı kartı görmedi. Son maçlarda bir şeyler oldu ona.
 
Üst