Medya Oynatıcılar ne işe yarar?

Bu konuyu okuyanlar

morgh1sto

Öğrenci
Katılım
21 Ağustos 2019
Mesajlar
91
Reaksiyon puanı
22
Puanları
8
Yaş
25
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi Mi Box S Medya Oynatıcı tarzı ürünler ne işe yarıyor ?
 

Logithx

Müdavim
Katılım
2 Ocak 2008
Mesajlar
4,554
Reaksiyon puanı
2,104
Puanları
113
Android işletim sisteminin tv versiyonu gibi düşün youtube netflix gibi uygulamalardan video izleyebilir uygun gamepad alınarak oyunlarda oynanabilir daha çok video film izlemek için kullanılır televizyonlardaki smart tv özelliğinin gelişmişi gibi düşünülebilir..
 

cihaneken

Asistan
Katılım
15 Haziran 2019
Mesajlar
143
Reaksiyon puanı
64
Puanları
28
Bu kutuları ekransız bir android telefona benzete biliriz. Android telefondaki hemen hemen bir çok özellik ve uygulamayı aynı şekilde bu kutularda da kullanabilir ve ekran olarakda televizyonunuzu kullanabiliyorsunuz. Bu durum çoğu yönden oldukça harika. Örneğin günümüzde bir ton para sayıp android arayüzlü bir tv alsanız bile 1-2 seneye cihazın işlemci, önbellek ve hafıza gibi özellikleri yetersiz gelebilir. Fakat harici kutuları istediğinizde çok çok daha uyguna yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Günümüzdeki bütün TV markalarının yazılım ve arayüzleri beş para etmez durumda ayrıca uygulama seçeneğide yok denecek kadar az. Bende bu nedenle hiçbir işime yaramayacağı için TV seçerken arayüzü boş ama görüntü özellikleri oldukça iyi bir 4k Philips aldım hem samsung, lg gibi markaların gereksiz arayüzlerine ve isimlerine iki misli para vermedim hemde harici kutular ile televizyonumu ister bir bilgisayar, ister bir android telefon istersemde bir medya oynatıcı olarak kullanabiliyorum.
 

Son mesajlar

Üst