LinkedIn 500 milyon kullanıcıya ulaştı

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Microsoft'un sahibi olduğu sosyal ağ LinkedIn, bugün yaptığı açıklamayla 500 milyon kullanıcı barajını aştığını bildirdi. Peki bu sosyal ağı bu kadar popüler kılan özellik ne?

linkedin-yeni-kullanici-anlasmasi.jpeg


Microsoft'un sahibi olduğu sosyal ağ LinkedIn, 500 milyon kullanıcı barajını aştığını bugün yaptığı duyuru ile açıkladı. İnsanların özellikle iş bağlantıları sağlayabilmek adına kullandığı bu sosyal ağın bu kadar başarılı olmasının temel sebebi de yine iş merkezli olması denebilir.

LinkedIn eskisi kadar etkili mi?

500 milyon kullanıcıya ulaşan LinkedIn'in Facebook kadar fazla kullanıcısı olmadığı ortada. Fakat iş bağlantıları konusunda insanlara bir hayli yardımcı olduğu ya da en azından çevrimiçi bir CV görevi gördüğü söylenebilir.

download (2).jpg


Yapılan açıklamada sahip olunan 500 milyon kullanıcının 200 farklı ülkeden kayıtlı olduğunun da altı çizilmiş. Ayrıca LinkedIn üzerinde şu anda 10 milyondan fazla iş imkanı bulunduğu ve 9 milyon farklı şirketin LinkedInüzerinden iş ilanları yayımladığı da belirtilmiş.

Son olarak da haftada 100.000'den fazla makalenin de LinkedInkullanıcıları tarafından yazılarak yayımlandığını da belirtelim. İnsanların fazla vakit geçirmediği bir platformda bu kadar fazla makalenin yayımlanıyor olması ilginç bir detay gibi görünüyor.
 
Üst