LG'den WinPo 7 Telefonlar mı Geliyor?

Bu konuyu okuyanlar

Akhun Aktosun

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,595
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Bir internet sitesinden yayılan dedikodu, LG'nin Eylül 2010 gibi Windows Phone 7 işletim sistemine sahip cep telefonu serisini piyasaya süreceğini söylüyor. İddialar ne kadar doğru?

LG'nin cep telefonu atağı 2010 yılında da devam edeceğe benziyor. Zira bir internet sitesinde yayılan dedikodu, LG'nin yeni bir telefon serisini 2010'un son çeyreğinde piyasaya sürmeye başlayacağını belirtiyor.

Sitede yer alan söylentilerin kaynağı ise Twitter'a dayanıyor. Google'da canlı Twitter sonuçları arasında LG'nin Windows Phone 7 destekli telefonlarının Eylül 2010'da piyasaya sürüleceği ile ilgili bir ileti gören site yetkilileri, iletinin silinmesi ile birlikte Twitter'ı kaynak gösteremiyor. Fakat şöyle bir ekran görüntüsü mevcut:

lgwo1267129023.jpg


İddiaların doğruluğu hakkında kesin bir bilgi yok zira LG'den bir açıklama gelmedi. Fakat söylentinin ilgi çeken noktası, LG'nin bu yeni telefon serisinin Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 7 kullanacak olması. Uzun süredir Windows Mobile 7 adı altında duyurulması beklenen yeni mobil işletim sistemi, Mobile World Congress 2010'da Windows Phone 7 ismiyle duyurulmuştu.

:: Windows Phone 7'nin başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst