Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünkü görüntülerde arka kamera görünümünü hiç beğenmemiştim. Hem çift kamera konması mevzuunu da bir türlü anlayamıyorum. kaliteli tek bir kameranın yaptığı işte nasıl bir yetersizlik söz konusu ki çift kamera konur çözemedim. Cehaletimi mazur görün ama bilen biri bunun niçin gerekli olduğunu söyleyebilirse çok sevineceğim. Mesela iphone ve samsung amiral gemilerinde tek kamera var, Lg'nin koyacağı çift kamera işlevini görmüyor mu bu telefonlar, ya da ondan ne eksikleri var?
1 altta bukunan neredeyse 2.1 ekran kadar boyutu olan sanal tuslar yerine fiziksel tuşlar kullanilmali 2. Ekran fazlasiyla gereksiz şık bir bildirim ledi yeterli olur ekran 5.7 ise bunun tamami böylece kullanılır. 3 arkadasin dedigi gibi cift kamera oldukca gereksiz bu islemi tek basina yapabilecek bir lens kullanillabilir ve tasarim bozulmaz. Son olarak tamami metal kasa olursa ( celik ) degil hem hafif olur hemde heryeri saglam.