Ekrandan başlıyım kendi fikirlerimi sunmaya

şimdi S7 Edge'nin ekranı tabi ki daha keyifli bir kullanım sunacaktır tasarımından dolayı birde Always On özelliğinden dolayı onun dışında diğerleri aynı sanırsam ekran boyutu,2k ekran,Gorilla Glass falan filan burda önemli olan ekran teknolojisi Samsung'da Amoled ekran var ve bu benim hoşuma gitmiyor renkler güzel pil kullanımı güzel ama burn olayı falan filan benlik şeyler değil IPS olsun başımın üstünde yeri olsun

Sese gelirsek Lg'nin B&O ile beraber yaptığı bi aparat bi zımbırtı var Hı-Res yani yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunuyor birde o zımbırtının kulaklık çıkışında amfi olması lazım ses daha kaliteli ve şiddetli gelmesi için yani o zımbırtı olmasa ses konusunda aynı gibiler tabi yazılımsal geliştirmeler var ama olmasada marketten bulunur bişeyler hiç biri Htc'nin eski telefonlarında olan Beats Audio gibi olamaz sonuçta

Performansta vs çok bi fark olacağını düşünmüyorum Exynos'u sevmediğimden Lg'yi tercih edebilirdim kamera konusundada S7 gerçekten başarılı ama V20'ninde ondan eksik kalır bi yanı yok gibi ama bunların hepsinden daha önemlisi sağlık her telefon seçimimizde unutuyoruz sar değerleri çok önemli V20'nin S7'nin vücutta 2 kat daha fazla olduğunu söyliyim neyse karar senin ben kendi fikrimi söyledim ama madem ses konusunda bu kadar titizsin uzun bir zaman Htc kullanmış biri olarak söylüyorum daha iyi ses veren telefon bulamazsın Htc10 diyorum başkada bişey demiyorum geçen sene kimseye Htc önermemiştim çünkü M9 tam bir hayal kırıklığıydı bu sene her konuda Htc 10 diyorum kusura bakmayın

ama gerçekten olmuş bu sefer bence sizin de aradığınız telefon Htc 10

Ayrıca Htc'de Dolby Audio var onuda ekliyim birde Htc 10'un kulaklık girişinde zaten dahili amfi var ek zımbırtıya gerek yok birde Boomsound var daha ne olsun bunları unutmuşum ekledim son anda