Emre Karayel
Üyecik
Merhaba arkadaşlar televizyonun ekranı kırıldı içten kırık dışarda fiziksel bir sorun yok taşınma esnasında oldu sanırım. Ne kadara patlar bize bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Model: LG 47LB670v
Model: LG 47LB670v
Bence gerçeğe yakın görüntü isteyen sony almalı
SHARP LC50LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV | TeknosaBence gerçeğe yakın görüntü isteyen sony almalı
Canlı renkler isteyen samsung
Ucuz ve garanti istwyen arçelik
Diğer markalailgimi çekmiyor
Sharp tr de satılmıyor heralde bilginiz varmı
Arçelikten fazla şikayet duymdım hangi markanın panelini kullanıyorsaSHARP LC50LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV | Teknosa
burda var Arçelik varken lg mg almayız 42'' olan led bozuldu servise gitti genede 43'' almışlar...
Bir vestel ürün tanıtımında duymuştum lg panel olduğunuvestel kendi yapıyordu paneli...
şikayetçilerin gözleri bozuk.
Bi komşuda görmüştüm çok gerçekçi görüntü sunuyor camdan dışarı bakıyormuş gibisony trinitron ile efsane olmuştu nokia monitör yapınca trinitron tüp kullanmıştı...
A49L 8752 5S 4K Diamond TVAbilerim bizde televizyon almayı düşünüyoruzda 2500 3000 arasında bi bütçemiz var önerebileceğiniz tv varmı ?
sen tv nin ekranını kır ondan sonra da suçlu LG mi oluyor.
Bu sektörde çalışmış ve her türlü marka tv yi deneyimlemiş biri olarak ben de şöyle diyorum;Abilerim bizde televizyon almayı düşünüyoruzda 2500 3000 arasında bi bütçemiz var önerebileceğiniz tv varmı ?
Lg' nin plastik kalitesi kötü ayak kirilip yere kendi düşüyor ev boş iken olmuş sahibi kirmadi Arçelik, Vestel disinda almazdim şahsen.sen tv nin ekranını kır ondan sonra da suçlu LG mi oluyor.
Kullandığın arabanın camı kırılınca suçlu araba firması mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de şöyle diyorum; Türkiye'de Yerli malı kullanmak istiyorsanız Vestel arçelik olabilir.
Ama kalite istiyorsanız LG nin dışında hiçbir marka düşünemem.
Bu sektörde çalışmış ve her türlü marka tv yi deneyimlemiş biri olarak ben de şöyle diyorum;
Türkiye'de Yerli malı kullanmak istiyorsanız Vestel arçelik olabilir.
Ama kalite istiyorsanız LG nin dışında hiçbir marka düşünemem.