Snapdragon 808 , 3 Gb ram , 16 mp Ois destekli kamera , Silikon arka yapı ,3000 MAh batarya , 2K ekran ve Android 5.0.2 ile gelecek !!!!!
Düzeltme yapıyorum özür dileyerekten ; Kamera yine 13 Mp olacakmış...Snapdragon 808 , 3 Gb ram , 16 mp Ois destekli kamera , Silikon arka yapı ,3000 MAh batarya , 2K ekran ve Android 5.0.2 ile gelecek !!!!!
Bütün elektronik aletleri LG kullanan G2&G3 sahibi biri olarak hayal kırıklığı yaşadım tasarım ve teknik özellikler beni tatmin etmedi artık PS4 ten de dolayı Xperia Z4 u bekleyeceğim bakalım yine de telefon çıkmadan ön yargılı olmak istemiyorum belki bizi şaşırtır LG...3000 mah beni G4 ten soğuttu. LG benim için bitmiştir.
Derisiz model de var bayağı renk seçeneği mevcut shiftdelete.net paylaştı fotoğrafları görmediyseniz bakın 😃Deriden nefret ediyorum abi ya ins. böyle derili falan gelmez hele dik köşeli gelirse çok kötü olur.
Ben aşırı oyun oynayan bir tip olmadığım için 808 veya 810 çok farketmez bana 3000 mah pile az diyorsunuz ama htc hala 3000 e çıkamadı ama diğer telefonlardan kötü bir pil performansı yok yani iş yazılımda bitiyor![]()
Haklısın ama G2 3000 mah idi pil performansı iyi idi G3 te ekranı 2K yaptılar gene 3000 mah koydular G2 ile aynı performansı verecekler dediler gördük gerçeği daha az gitti şarjı eğer G4 te 3000 mah ile gelirse diğer özellikleri ne olursa olsun LG almam bundan sonra şu an G3 kullanıyorum keşke almasaydım dediğim çok zaman olduDeriden nefret ediyorum abi ya ins. böyle derili falan gelmez hele dik köşeli gelirse çok kötü olur.
Ben aşırı oyun oynayan bir tip olmadığım için 808 veya 810 çok farketmez bana 3000 mah pile az diyorsunuz ama htc hala 3000 e çıkamadı ancak diğer telefonlardan kötü bir pil performansı yok yani iş yazılımda bitiyor![]()
Bunun sebebi 2k ekranın s801 e uyum sağlamaması ısınma ve şarz problemi gayet normal s808 2k ekrana uyumlu bir işlemci şarz problemi olacağını sanmıyorumHaklısın ama G2 3000 mah idi pil performansı iyi idi G3 te ekranı 2K yaptılar gene 3000 mah koydular G2 ile aynı performansı verecekler dediler gördük gerçeği daha az gitti şarjı eğer G4 te 3000 mah ile gelirse diğer özellikleri ne olursa olsun LG almam bundan sonra şu an G3 kullanıyorum keşke almasaydım dediğim çok zaman oldu![]()
Sarj problemi filan cıkmaz dogru islemci uyumsuzduda yani bu batarya LG ye yaksmaz 2 k ekran olmasada.Bunun sebebi 2k ekranın s801 e uyum sağlamaması ısınma ve şarz problemi gayet normal s808 2k ekrana uyumlu bir işlemci şarz problemi olacağını sanmıyorum![]()
Aynen batarya 3500 olsa hatta lg den 4000 bekliyordum tasarım G3 teki fırçalı kamera farketmez ozellikleri iyi zaten ama laf gelcek 16 olsaydı guzeldiŞarj problemi çıkmasa da kullanıcılar batarya konusunda bir yenilik bir gelişme bekliyor. Az da olsa artsın yani.