Lenovo Vibe P1 - Lenovo Garanti Servisi nasıl?

Bu konuyu okuyanlar

MrPhantaso

Öğrenci
Katılım
3 Kasım 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
Merhaba Şubat 2016 tarihinde Vatan bilgisayardan Lenovo Vibe P1 telefon aldım. Yaklaşık 3 ay önce telefon elimden düştü ve ekranı ön kameranın olduğu yerden aşağıya doğru çatladı. Servise göndermedim. Daha önce Lenovo marka telefonunu servise gönderen arkadaşımız var mı aramızda? Birkaç şey soracaktım :
1- Ben Ankarada oturuyorum. Sanırım İstanbul'a kargolamam gerekiyor?
2- Ekran yaptıran varsa tahmini fiyat bilen var mı? (Dokunmatiğim çalışıyor kullanımda sıkıntım yok)
3- Kutu içerisinden çıkan kulaklığımın sağ tarafı cızırtı yapmaya başladı ses rahatsız edici cızırtıların arkasından hiç duyulamayacak seviyede. Ama kablonun üstünden herhangi bir kopukluk hasar darbe vb yok her şey çok normal duruyor kablolarında. Göndersem değiştirirler mi?
4- Batarya performansı en baştaki zamana göre düştü ama sonuçta bu her telefonda her zaman gerçekleşen bir durum. Aşırı bir performans kaybı olmasa bile 2 3 saatlik batarya kullanım süresi azalmasından dolayı bataryayı değiştirirler mi?
Cevap veren olursa çok sevinirim , teşekkürler :)
 

violegrace

Öğrenci
Katılım
28 Ekim 2018
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
Hocam benim telefonumda da arıza vardı. Lenovoyla iletişime geçtim. Kvk ya yönlendirdiler. Ankara da Kvk vardır sanıyorum orayla görüşebilirsiniz. Ama kullanıcı hatasından dolayı ekran çatladığı için garanti dışı olacaktır muhtemelen. Kulaklık meselesinde de telefonun kulaklığı bence dandik o yüzden hiç kullanmadım o yüzden onun garanti meselesi hakkında bilgim yok. Yerinizde olsam yeni kulaklık alırdım. Batarya konusunda da yardımcı olacaklarını sanıyorum. Bi şansınızı deneyin derim.
 
Üst