Kütüphanenizi Düzenli Tutun

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Resimlerinizi, videolarınızı, filmlerinizi ve hatta oyunlarınızı bile Libra ile ücretsiz olarak sanal kütüphanenizdeki raflara yerleştirebilirsiniz.

Bilgisayarınızda aklınıza gelebilecek her türlü dosyayı Libra ile çeşitli kataloglara bölerek düzenleyebilir ve ulaşımlarınızı kolaylaştırabilirsiniz. Kütüphane arayüzü ile sanal ortamda gerçeklik hissi veren yazılımda ayrıca tüm medya dosyalarınız hakkında internet üzerinden çeşitli bilgileri anında görebiliyorsunuz.

Amazon'dan Anında Bilgi

Kütüphanenize eklediğiniz her öğe için program anında Amazon.com üzerinden gerekli tüm bilgileri sağ taraftaki panelde görüntülüyor. Hatta filmlerinizin fragmanlarını veya tanıtım videolarını Play butonuna basarak anında izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza ödünç verdiğiniz kitap veya filmlerinizi bir takvim üzerinde göstererek size hatırlatması programın en önemli özelliklerinden biri. Friends menüsünden ulaşabileceğiniz bu özellik, ödünç verdiğiniz şeyler için belirlediğiniz geri dönüş tarihi geçtikten sonra size uyarı vermeye başlıyor.




Web Kamerası Desteği

Eğer bir web kameranız varsa bunu kullanarak elinizdeki DVD, kitap veya oyunlarınızın barkodlarını okutarak bu numaralar üzerinden doğrudan internet yolu ile hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz. Program çeşitli barkod okuyucularla da uyumlu olarak çalışabiliyor. Oluşturduğunuz katalogları ve kütüphanenizi olduğu gibi yazdırabilir veya bunları Community menüsü ile programın internet sitesi üzerinden diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

İndirin

:: Yazılımı indirmek için tıklayın:Â*(4,3 MB)

Bilgi için:
CodeJam Pte Ltd.
Yazan:
Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

akif87

Asistan
Katılım
24 Ekim 2006
Mesajlar
224
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Barkod olayı guzelde ben bir turlu calıstıramadım ayrıca turkiyede cok da işe yarayan bir ozellik değil
 

Serkannd

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Aralık 2007
Mesajlar
2,157
Reaksiyon puanı
10
Puanları
38
evet korsancıların tablalarını düzenliyecek halleri yok ya :)
 
Üst