KURU ET, ZERDEÇAL, HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ, LOR PEYNİRİNİN FAYDALARI

Bu konuyu okuyanlar

Wi Fi

Öğrenci
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
39
KURU ET

Lezzetli, besleyici ve her yere taşınabilir. Protein deposu olan doymuş yağ oranı düşük kuru etler, sağlıklı omega-3 yağları, çinko. B12 vitamini ve demir içeriyor. Vücudunuz yüksek proteinli besinleri sindirirken daha fazla kalori yakıyor ve zayıflamanıza da yardıma oluyor.

ZERDEÇAL

Bu Hint baharatının etken maddesi yağları yakıyor. Yüksek proteinli gıdaların çözülmesini sağlayarak sindirimine yardımcı oluyor ve yağ dokusunun büyümesini bastırıyor. Etli yemeklerinize katabilir; zencefil, sarımsak, kimyon ve yoğurtla karıştırıp cips sosu yapabilirsiniz.

HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ

Hindistan cevizi sütü yağlı olsa da. içerdiği yağlar metabolizmanız için gerekli. Sadece bir
öğünlük tüketimin sonrasında bu iyi yağlar metabolizma hızınızı yüzde beş oranında hızlandırabiliyor. Sağlıklı bir terbiye sosu için aa kırmızı biberle Hindistan cevizi sütünü karıştırın.

LOR PEYNİRİ

Protein yönünden çok zengin olan lor peyniri, vücuda uzun süreli enerji sağlayan, sindirimi yavaş bir tür protein olan kazeinle dolu. Kazein bakımından zengin bir beslenme düzeni olan kişilerde metabolizma hızı, doygunluk hissi ve vücudun yağ yakma oranı artıyor.

Merak edenlere biberli lor peyniri
96700622_0.jpg
 
Üst