Kişi Takip Sistemi

Bu konuyu okuyanlar

Yavuz Şahin-1

Müdavim
Katılım
2 Şubat 2009
Mesajlar
1,721
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Arvento Mobile, Kişi Takip (Personal Tracker) Sistemi ile bir ilke daha imza atıyor. Arvento Mobile özellikle yaşlı, hasta, çocuk takibi ve güvenliği ile ilgili sıkça yaşanan sorunların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Mobil teknolojiler ve araç takip sistemleri üretmek amacıyla yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen bilişim şirketleri arasına girmeyi başaran Arvento Mobile, araç takip sistemi pazarında yürüttükleri çalışmaları ve hedeflerini düzenledikleri basın toplantısı ile açıkladı.

Arvento Mobile, kişi takip sistemi olarak tanımlanan "Personel Tracker" ürünü ile özellikle yaşlı, hasta, çocuk takibi ve güvenliği ile ilgili çözümler sunmayı hedefliyor. Devlet İstatistik Enstitüsü 2008 yılı rakamlarına göre, Türkiye nüfusunun yüzde 26,3'nün 0-14 yaş grubunda olduğunu ve 400 bine yakın Alzheimer hastası bulunduğunu, bu nedenle kişi takip sisteminin geniş bir kitle tarafından talep göreceğini öngörülüyor. Kişi takip sisteminin aynı zamanda evcil hayvan takibi için de kullanılabiliyor.
11244640992.jpg
Yaklaşık 2 x 5 x 3 cm gibi oldukça küçük bir boyuta sahip olan cihaz, kolay taşınabilme özelliğine sahip. Kişi Takip Sistemi ile takip edilmesi istenen kişi ya da canlının bulunduğu yer bilgisi, sisteme tanımlanan kişiler tarafından internetin olduğu her yerden kolayca izlenebilecek. Sistem acil durumlarda alarm mesajı iletebilecek. Arvento tarafından Türkiye'de ilk defa üretilecek Kişi Takip Sistemi 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde pazarda yerini almaya hazırlanıyor. Firma, 2009 yılı sonuna kadar 5 bin kişisel takip cihazını satmayı hedefliyor. Cihazın fiyatı ise yaklaşık 160 Dolar olacak.

::
Takip etmek istediğiniz birileri var mı?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net
 

bulmeh

Müdavim
Katılım
26 Temmuz 2007
Mesajlar
1,653
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Evet kendimi kaybediyorum :)P). Şaka bir yana, aslında bu sistem "(şeytan kulağına) işverenlerin personelini takip etmesi amaçlı çıkarılmış olabilir mi" diye aklıman geçmiyor değil :). Çünkü geçtiğimiz yılarda böyle bir tartışma (galiba İngiltere'de) çıkmıştı. Nasıl neticelendi bilmiyorum.
"Nedeni o kadar önemli değill, farketmez" demeyin, takip eden patronumsa farkediyor :)
 

NikeSteeL

Müdavim
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
bence son derece yararli bir teknoloji mikroçip değil ki . küçük ebatlarda bi cep telefonu misali bişey . Takip etmek istediğiniz kişi üzerinde olduğunun Farkında. Özellik le Komşumuzun Sürekli kaybolan Büyük Babaları için Biçilmiş Kaftan.!!!
 

PARMATEK

Öğrenci
Katılım
20 Aralık 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
http://www.parmatek.com/

PARMATEK GÜVENLİK ve GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ
Piyasadaki deneyimlerini ve tecrübelerini aralıksız şekilde müşterilerine sunmakta AR-GE çalışmaları ile sektöre sürekli yenilikler katmaktadır.
PARMATEK kuruluşundan bu yana bir çok sektöre hizmet götürmüş arka planda sürekli donanım ,yazılım ve teknik destek hizmetleri vermeye devam etmektedir.
Hizmetleri arasında Parmak izli - Kartlı Personel Devam Kontrol Sistemleri,Turnikeli geçiş kontrol sistemleri,Yüz tanıma sistemleri,OGS otopark sistemleri,WC takip sistemleri,Yemekhane Kontrol Sistemleri,Kamera CCTV sistemleri,Access Kontrol Sistemleri ve Firmalara özel yazılımları yer almaktadır.
Kaliteli Hizmet Ve Sorunsuz- Sonsuz Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.
Müşterilerimizin ihtiyaçlarının en uygun şekilde karşılanmasını sağlayacak olan yazılım, donanım ve hizmet şeklinin belirlenmesinde alanında uzman mühendis ve teknik personellerimiz büyük rol oynamakta bu sayede de müşterilerimizin doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yapmaları PARMATEK tarafından sağlanmaktadır.
PARMATEK Bünyesindeki Restoran Otomasyon Sistemi Satış ve Teknik Destek Departmanıyla da Restoran Sektöründe Otomasyon sistemleri adına hayli yol kat etmiş Restoran Otomasyon Sistemini kullandığı İPOD -IPAD lerle teknolojide enson noktaya taşımıştır.Oldukça karmaşık görünen adisyon sistemi ve restoran işletmeciliği PARMATEK sayesinde oldukça kolaylaşmış işletmecilere rahat nefes aldırmıştır.

Genç,Dinamik ve Uzman kadrosuyla PARMATEK Projelerinizde yanınızda yer almaya ve
Çözüm Ortağınız olmaya hazırdır.
 
Üst