bir fanatik galatasaraylıyım galatasaray avrupada başarılı olmuş lig üst üst şampiyon olmuş tabi isterim ama gercekler hep acıdır türkiyedeki futbol artık bana zevk vermiyor neden mi bu zevkin icinde fenerbahçe si BJK si TS si futbol rekabeti olmadığı sürece bu başarılar futbol zevk vermediği icin cok mutlu olmuyorum ister benim klüb yöneticilerim olsun isterse diğer takımların yöneticileri futboldan başka yerlere burnunu soktukları sürece hiç birşey düzelmez ama şunuda belirtmek istiyorum fenerli arkadaşlar alınmasın kendi düşüncem isterseniz saygı duyun isterseniz duymayın ama şu 7-8 yıldır fenerbahçe üstülüğü yani bize karşı değil türk futbollundaki üstünlüğü geldiğinden beri türk futbollu izlenmez hale geldi bunu fenerbahçe klübü icin demiyorum başındakiler icin diyorum ama şunu bilinki 2013 yılı itibariyle galatasaray oynayacağı futbolluyla avrupaya her yıl katılmasıyla 2013 ve 2013 den sonraki yıllarda dahil bence türk futboll özlendiği yere gelir yine saha ici futbol rakbetiyle 4 büyük klüb ile beraber düzelecektir işte ozaman özleyediğimiz futbollu geri kazanırız
bunu tarih de söylüyor bakın 2003 den önceki galatasaray lig deki gedirdiği rekabet bakın
ve 2003 ve 2012 arasındaki fenerin getirdiği rekabete bakın herşey ortada
biz nasıl büyük bir klübsek tarih klübsek fenerbahçe de bizim kadar büyük ve tarihi bir klübdür saygı duyuyorum ve saygı duyulması lazım bu yazdıklarımı taraftarlık duygusuna kapılarak yanlış yorumlamayın bir düşünün dönün o tarihlere bakın ama bunun sebebi sadece aziz yıldırımdır fenerbahçe camiası değil
fenerbahçe olmasa galatasaray olmaz
galatasaray olmazsa fenerbahçe olmaz
bunlarıda unutmayalım