Joomla modüllerden anlayanlar

Bu konuyu okuyanlar

byuCk

Doçent
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
960
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Arkadaşlar bir modülü tekrar yüklemem için ama farklı bir modül olarak tekrar yüklemem için ne yapmam gerekir. Kurulum için gereken xml dosyasındaki modül adını değiştirince tekrar yükleyebiliyorum hata vermiyor ama modülü açtığımda xml okunamıyor, bulunamıyor diye hata alıyorum.

Şimdi mesela adxml gallery modülü var. Bu modülü kullanıyorum. Modülü kopyalayıp yine kullanabiliyorum ama internet explorer playlist.xml dosyasını güncellemiyor. Aynı galeri açılıyor dolayısıyla kopyaladığım modülde de. Ben de bu modülde gerekli değişiklikleri yapıp farklı bir modülmüş gibi tekrar yüklemek istiyorum. Ne yapmam gerekir?


Bunun dışında bana bir video oynatıcı lazım. Sadece ftp dizininlerimdeki bir videoyu oynatmak istiyorum. Silverlight gerektirmesin ama. Flash player kullansın.
 

byuCk

Doçent
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
960
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Yok mu bilgisi olan arkadaşlar?
 

memoc@n

Öğrenci
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Modüle göre değişen bir soru sormuşsunuz. Modülün içinde de tanımlı olan sınıflar vardır ve bunlar aynı aolunca çakışır kimi basit modüller ise sadece xml dosyasından adı değişince hallolur tabi aynı şekilde modül adı ve klasörünün adı değişince... Aslında modül yönetiminden bir modülü kopyalayarak kullanabiliyorsunuz adminden bu işinizi çözmüyor mu?
 
Üst