JDarkRoom ile Yazdığınıza Odaklanın

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Yazı yazarken ekrandaki herhangi bir şeyden dolayı dikkatinizi toplamakta zorluk çekiyorsanız, yazdıklarınıza odaklanmanızı sağlayacak bir önerimiz var.

Birçoğumuz herhangi bir metin düzenleyicide yazı yazarken mutlaka ekranımızda beliren başka bir şeyle ilgilenmeye başlarız ve bu da düşüncelerimizi yoğunlaştırmamızda bizi oldukça zorlayan bir durumdur. Ancak JDarkRoom adlı ücretsiz bir program sizi yazılarınızla beraber karanlık bir ekrana hapsederek başka şeylerle ilgilenmekten alıkoyuyor.

Aklınız Yazdığınızda Olsun

Programın masaüstüne bıraktığı simgesine tıkladığınız an simsiyah bir ekran ile karşılaşıyorsunuz. Yazılımın ayarlarına ulaşmak isterseniz Ctrl+H tuş kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Buradaki ayarlardan arka plan ve yazı karakterlerinin rengini, parlaklık koyuluk oranlarını düzenleyebilirsiniz. Normal bir dosya kaydeder gibi Ctrl+S kombinasyonu ile metninizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda kopyala-yapıştır işlemlerine de olanak tanıyan, oldukça sade arayüze sahip yazılım özellikle dikkat toplama sorunu yaşayan kullanıcılar için birebir çözüm olduğunu söyleyebiliriz.



Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.



:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (200 KB)


Bilgi için:
Duncan Jauncey
Yazan:
Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst