İşte Galaxy S8 Plus'ın ekran değişim ücreti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demir ali adeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende s8 plus aldim 15 gün kulansim ve sandaliyede otururken cebimden kaydı düştü arka ve ön cami kırıldı garanti kapsamiyor ve nasil gorilla bilmem 4 anlamadım... hic kimseye almasini tavsiye etmem o kadar para ver yarim metreden düşüp kırılsın olucak iş degil yaziklar olsun samsung a he ayrica kendi kendine yeniden başlatiyor durduk yere cebimde hic kulanmadigim halde 5 dakkikada bir 1 şarjı azalıyor bunlara rağmen alacagim derseniz siz bilirsiniz

talhabasak16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün s8 in 3. Günü iphone 6 plus nerelerden düştü neler gördü geçirdi s8 ilk düşmesinde pert serviste arka cam değişimi ne kadar bilgisi olan var mi

talhabasak16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s8 plus aldim 15 gün kulansim ve sandaliyede otururken cebimden kaydı düştü arka ve ön cami kırıldı garanti kapsamiyor ve nasil gorilla bilmem 4 anlamadım... hic kimseye almasini tavsiye etmem o kadar para ver yarim metreden düşüp kırılsın olucak iş degil yaziklar olsun samsung a he ayrica kendi kendine yeniden başlatiyor durduk yere cebimde hic kulanmadigim halde 5 dakkikada bir 1 şarjı azalıyor bunlara rağmen alacagim derseniz siz bilirsiniz
Bugün s8 in 3. Günü iphone 6 plus nerelerden düştü neler gördü geçirdi s8 ilk düşmesinde pert serviste arka cam değişim fiyatı ne bilen var mi

Son düzenleyen moderatör: