İşte Beşiktaş'ın Transferlerindeki Son Durum!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları bitmiyor. İşte siyah beyazlıların son gündemi...


besiktas_logo345.jpg


Takımı güçlendirme adına hamlelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, yapacakları son transferler için isimleri belirlerken takımdan ayrılacak oyuncular için de girişimler hızlandı.

İşte siyah beyazlıların transfer gündemi…

* Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’den Domagoj Vida’yla anlaştığı ve bu transferin Salı günü duyurulacağı iddia edildi. 2+1 yıllık anlaşma imzalanacakken Dinamo Kiev’e ise 2 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Öte yandan Hırvat futbolcu, Dinamo Kiev'de birlikte forma giydiği Jeremain Lens'le olan bir fotoğrafını paylaşarak, “#Beşiktaş” ifadelerini yazdı. Vida'nın bu paylaşımı artık transfer bitti şeklinde yorumlandı.

* Düsseldorf formasını giyen Kaan Ayhan da Vida’da sorun çıkarsa gündeme gelecek.

* Bu arada Beşiktaş bir de sürpriz hazırlığında Milan’dan ayrılması söz konusu olan Jose Sosa’nun bedelsi olarak Beşiktaş’a gelebileceği iddia ediliyor. Siyah-beyazlılar AS takım garantisi vermeden bu transfere sıcak bakıyor.

* Hamburg’un Japon sağ beki Gotoku Sakai’yle ilgili iddialar da dinmek bilmiyor. Yabancı fazlası olan Beşiktaş’ın bu oyuncu rotasyon için kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

* Yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle takımdan ayrılacak isimler de var. Alexander Milosevic’in ülkesi takımlarından AIK Stockholm’a gönderileceği öğrenildi.

* Denys Boyko için ise PAOK’la görüşmeler sürüyor.


CNN Türk


Beşiktaş’ta büyük değişim! 2 kişi gelecek, 3 kişi gidecek
 
Üst