merhabalar, bir çok kişi gibi çok eskiden izlediğim filmlerin çoğunu hatırlayamıyorum ancak arda aklıma takılıyor ve bakmak istiyorum. çok aradım ancak bulamadım.
filmin konusu şöyleydi ; iki kız kardeş vardı psişik güçlere sahiplerdi yanlış hatırlamıyorsam metafizikle uğraşıyorlardı ve babası simya ile uğraşıyordu sanırım ancak annelleri ve babaları ölmüş, asosyallerdi, eve bi kardeş erkek arkadaşını getiriyor ona da bir takım güçlerini gösteriyorlar çocuk şaşırıyor birazda korkuyor, kaçıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim bağları kopmuyor diye hatırlıyorum. diğer kardeş en sonunda bi tablo yapıyor göz çiziyor. bu çizdiği göz sıradan değildi yangın felan çıkıyordu. diğer kız kardeş çıkartıyordu sanırım yangını böyle bir filmdi,
diğer filmde ablamla izlemiştik gece 12 den sonra verilmişti; bir köyün veya kasabanın erkekleri savaşa gidiyor ve geri gelmiyorlar köyde bir erkek kalıyor o da çok yaşlı bakirelerle alakalı bir filmdi her kız 18 yaşına basınca bu adamla öpüşmek hediyeleri oluyordu bu adam da ölünce köyden çıkmaya çalışıyorlar köyün çevresi mayınlarla çevrili her defasında birini seçip gönderiyorlar belli bir yere kadar gidip geri dönüyorlar.
bir diğer filmde; zamanda yolculuk yapmak için veya ışınlanmak için yanılmıyorsam bellerinin alt kısmında bir delik vardı kordon bayı gibi bir bağı oraya sokunca bir yerlere gidiyorlardı sonuna kadar izleyemedim yaşım küçüktü ailemde kapattı. arada bi kanallar gece yarısından sonra böyle değişik filmler verirdi oralardan biliyorum.
bulabilirseniz şimdiden teşekkürler gerçekten çok aradım son çare buraya yazdım. bu tarz değişik filmleri izlemeyi çok severim film önerisi de alabilirim.