iPhone 7 Home Tuşundan Kötü Haber!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru

iPhone 7 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son özellik, muhtemelen teknolojinin hayatı kolaylaştırdığını düşünenleri biraz üzecek.

Sizce yeni Home tuşunun eldiven varken kullanılamaması büyük bir handikap mı?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Varan 1: Jet black çok çabuk çizilebiliyor, koruyucu kılıf takılmadığı takdirde bir kaç ay içinde haritaya döneceği gerçeği mevcut.
Varan2: Home tuşu kış günlerinde eldivenliyseniz AYVA :)
Varan 3: Sıradaki?.... Bekliyoruz efendim, azzzz sonra... bi kaç güne kullanım süresi arttıkça maddeler çoğalacaktır efendim. :)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Varan 1: Jet black çok çabuk çizilebiliyor, koruyucu kılıf takılmadığı takdirde bir kaç ay içinde haritaya döneceği gerçeği mevcut.
Varan 3: Sıradaki?.... Bekliyoruz efendim, azzzz sonra... bi kaç güne kullanım süresi arttıkça maddeler çoğalacaktır efendim. :)
Home tuşunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum fakat jet black rengi çok çabuk çiziliyor hakikatten masaya sürtünce çizilen telefon mu olur.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
SDN artık berbat haber yapıyor. Eldiven takınca tabiki Touch ID çalışmaz. Ama bu home tuşunun çalışmayacağı anlamına gelmez. Basınca duyarlı olduğu için şifreyi elle girmememiz gerekir o kadar. Sadece parmak izini tanıyamaz, ki diğer markalarda eldivenli kullanımda parmak tarıyamıyor. Ne yani kar maskesi takarken note 7 yüzümüzü tanıyamıyorda bu telefonu açamayacağımız anlamınamı geliyor. Sadece biraz mantık.

maximus01982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
SDN artık berbat haber yapıyor. Eldiven takınca tabiki Touch ID çalışmaz. Ama bu home tuşunun çalışmayacağı anlamına gelmez. Basınca duyarlı olduğu için şifreyi elle girmememiz gerekir o kadar. Sadece parmak izini tanıyamaz, ki diğer markalarda eldivenli kullanımda parmak tarıyamıyor. Ne yani kar maskesi takarken note 7 yüzümüzü tanıyamıyorda bu telefonu açamayacağımız anlamınamı geliyor. Sadece biraz mantık.
Demin aynen şunları yazdım yorumum silinmiş hakaret içeren mesaj yazmayın diye uyarı vermişler bunlar Türkçe'yi de bilmiyor tüm cahiller editör diye işe alınmış belliki.

Az önceki mesajım;

Saçma sapan haber yapıyorsunuz parmak izi okuyucusunu eldivenle çalışmaz tabiki.

Haberde söylediğiniz diğer telefonlardaki eldiven modu ekran için geçerli parmak izi için değil.

Yaptığınız bu saçma haber yüz tanıma sisteminin bizi maskeyle tanımasını beklemekle aynı şey.

Anlamadığınız işi yapmayın insanları yanlış bilgilendirmeyin.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

Saydıklarınız önemli olmayan şeyler jetblack almak zorunda değilsiniz bi renk telefonu alt seviyelere düşürmez illa jet black alcam diyenlerde spingen kılıflar boşa yapılmamış telefonuda eldivensiz kullanın zahmet olmassa eldiven takarak telefon kullanmadım kullananda görmedim şahsen sizin için önemlidir saygı duyarım patlayan iris tarayıcısı geç algılayan note 7 ye yönelirseniz daha çok verim alırsınız eminim :D taraflı yorumları bi kenara bırakın artık.

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
2000-3000 TL Telefon Alan Vatandaş İnsanoğlu Gitsin Dokunmatik Telefonlar İçin Olan Eldivenlerden Alsınki 30-35 TL Bu Sadece İphone Değil Hiçbir Telefonda Çalışmaz Çünkü Parmak Temas Etmiyor Bu Yüzden Parmak İzi Okuyucusuda Çalışmaz Telefonu Kötülemek İçin Başka Sebebler Bulun
OEvDbD.jpg

inferno35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
SDN kaç para alıyor samsungtan apple'ı karalamak için?
Senelerdir iphone kullanıyordum 3g'den beri. Tasarımını çok beğendiğim için gittim Note 7 aldım 3600 lira verip. Telefon 2 saatte bir donup kendi kendine yeniden başlıyordu. Sonra araştırdım çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor bir tek bende yok bir sürü videosu var internette. Telefonu 30 ağustosta servise verdim hala bekliyorum iade için 20 gündür oyalıyorlar. Samsung facebook sayfasına medenice yazdıklarım işlerine gelmediği için siliniyor. Ama siz apple'ın tıslamasından bahsedin. 4 senedir kullandığım iphone 5 de tıslıyor bilginize onuda incelemeye alın... Note 7'de bu sorununu bir tek ben yaşıyorumdur nede olsa. Başarılar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
SDN kaç para alıyor samsungtan apple'ı karalamak için?
Senelerdir iphone kullanıyordum 3g'den beri. Tasarımını çok beğendiğim için gittim Note 7 aldım 3600 lira verip. Telefon 2 saatte bir donup kendi kendine yeniden başlıyordu. Sonra araştırdım çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor bir tek bende yok bir sürü videosu var internette. Telefonu 30 ağustosta servise verdim hala bekliyorum iade için 20 gündür oyalıyorlar. Samsung facebook sayfasına medenice yazdıklarım işlerine gelmediği için siliniyor. Ama siz apple'ın tıslamasından bahsedin. 4 senedir kullandığım iphone 5 de tıslıyor bilginize onuda incelemeye alın... Note 7'de bu sorununu bir tek ben yaşıyorumdur nede olsa. Başarılar
Sabah sabah iyi güldüm vala bu yoruma buna benzer yorumlar youtubede de var.
Sdn kaç para alıyor Samsung tan Apple ı karalamak için demişsin bende şunu merak ediyorum hangi sdn?
Note 5 ile iphone 6s ini değişen hakkının sırf note 5te elma yok diye arkasına elma yapıştırırak kullandığı sitenin kurucusu hakkının olduğu sdn mi?
Her incelemede sony telefonlardaki boşluklara giydiren ancak söz konusu apple olunca ekran kasa oranına bile değinemeyen sdn mi?
Tolganın sırf Samsungta gmailin fazla ram kullanması sorunu diye her defasında Samsunga giydirip Apple ın stabilitesine vurgu yapan sdn mi?
Sitenin kurucusu hakkının iPhone 7 için sabaha kadar uyumadım diyip kutu açılış videosunu yayınlayan sdn mi?
Android herhangi bir cihazda ekran 1080p olunca neden 2k değil rakipleri öyle diyip mesele iphone gelince ama onda kaliteli retina ekran var diye ballandıra ballandıra anlatan sdn mi?
Apple yapınca neden trend oluyor başlığı altında Apple a övgüler yağdıran sdn mi?
Hakkının eski videolarında pahalıya aldığı apple watch ı tepki almasına rağmen her defasında gözümüze soktuğu sdn mi?
Hakkının apple ürünlerini bir başka duyguyla sanki bağımlı insanların bağımlı olduğu maddeyi savunması gibi anlatması garip hallerinin olduğu sdn mi?
Apple lansman yapınca birşeyler tanıtınca 2-4 hafta boyunca durmadan gına getirircesine apple haberleri yapan sdn mi?
Sahi merak ediyorum bu sdnden mi bahsediyorsun yoksa başkası mı çünkü ben tam tersine bu sdnnin apple ile özel işbirliği yaptığını bile düşünüyorum.
Bunlar ilk aklıma gelenler kimbilir daha neler çıkar artık sen düşün.

Reaksiyon puanı
10,315
Vaav!
Hakkı reyize çok fena cevap hakkı doğmuş ya, bakar mı, ilgilenir mi ya da haberdar edilir mi bilemem. :)

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88

iPhone 7 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son özellik, muhtemelen teknolojinin hayatı kolaylaştırdığını düşünenleri biraz üzecek.

Sizce yeni Home tuşunun eldiven varken kullanılamaması büyük bir handikap mı?

benim anlamadığım eldiven ne alaka home tuşu için hani ıslak olur anlarızda eldiven varkenparmak izini o cihaz nasıl okucak e ozman kağıdı home tuşunaüstüne parmağını koy onuda algılasın herşeyi algılasın öyle bir sistem yok

sende kılıf kullan çizilmeyen telefon yaptılarmı ki hani nerde
eldivenli cihaz kullanılmaz parmak izini nasıl okucak
merak etme sorunu şuan yeni işletim sisteminin hatalarından oluşan hatalar var onlarda güncellemelerle yok olur iphone7 nin tek sorunu jak girişinin kaldırılması o olmasa şuanki en iyi telefonlardan biri

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
0
Demin aynen şunları yazdım yorumum silinmiş hakaret içeren mesaj yazmayın diye uyarı vermişler bunlar Türkçe'yi de bilmiyor tüm cahiller editör diye işe alınmış belliki.

Az önceki mesajım;

Saçma sapan haber yapıyorsunuz parmak izi okuyucusunu eldivenle çalışmaz tabiki.

Haberde söylediğiniz diğer telefonlardaki eldiven modu ekran için geçerli parmak izi için değil.

Yaptığınız bu saçma haber yüz tanıma sisteminin bizi maskeyle tanımasını beklemekle aynı şey.

Anlamadığınız işi yapmayın insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Sanırsam bir yanlış anlaşılma olmuş home tuşunun eldiven ile çalışmamasından kasıt şu artık home tuşuna basamıyosunuz yani artık neredeyse tam bir dokunmatik ekran gibi çalışıyor ve ios 10 güncellemesi ile touch id koymamış olsan bile ana ekrana girmek için home tuşuna dokunman gerekiyo kısacası eğer eldivenliysen ana sayfaya giremezsin

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Sanırsam bir yanlış anlaşılma olmuş home tuşunun eldiven ile çalışmamasından kasıt şu artık home tuşuna basamıyosunuz yani artık neredeyse tam bir dokunmatik ekran gibi çalışıyor ve ios 10 güncellemesi ile touch id koymamış olsan bile ana ekrana girmek için home tuşuna dokunman gerekiyo kısacası eğer eldivenliysen ana sayfaya giremezsin
Onu bilmiyorum belki home tuşunu her eldiven desteklemez fakat destekleyenleri vardır illaki ama yanında açma kapama tuşu var illa home tuşuna basmak zorunda değil herkes ben 6 plusimda bile yan tuşa basıyorum toch id bozulmasın sertleşmesin diye çünkü kullanan arkadaşlarımda gördüm çok kullanımdan dolayı sertleşmeler tıklayınca sesler gelmeye başlıyor

Reaksiyon puanı
0
Onu bilmiyorum belki home tuşunu her eldiven desteklemez fakat destekleyenleri vardır illaki ama yanında açma kapama tuşu var illa home tuşuna basmak zorunda değil herkes ben 6 plusimda bile yan tuşa basıyorum toch id bozulmasın sertleşmesin diye çünkü kullanan arkadaşlarımda gördüm çok kullanımdan dolayı sertleşmeler tıklayınca sesler gelmeye başlıyor
Evet ama artık ios 10 ile home tuşuna basmak zorundasın

maximus01982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Lansmanda home tuşunun 3D touch ile çalışacağını söylediler tıpkı macbookprodaki gibi.

Hem dokunmatik olarak işlev görüyor, hem normal bir tuş görevi görmesi için baskı algılayabiliyor, hemde parmak izi okuyabiliyor.

Yani lansmanda anlatılana göre menüye gitmek için tıpkı normal bir tuş gibi baskı uyguladığımızda titreşim motoru tuş hissiyatı yaratarak İşlev gördüğünün anlaşılmasını sağlıyor.

Yani herhangi bir uygulamanın içindeyken menüye gitmek gerektiğinde, home tuşuna herhangi birşeyle baskı uygulandığında normal tuş gibi görevini yerine getirecek.

Evet ama artık ios 10 ile home tuşuna basmak zorundasın

ios 10 ile home tuşuna basma zorunluluğu aslında yok, telefonu kaldırdığınızda uyanıyor ve parmak izini taratıyorsunuz açılıyor.

Son düzenleme: