Evet6s için ios 10 imzalar kapandı mı arkadaşlar?
Kesinlikle yüklenmemeli6s 16gb telefona ios 11 yüklenmeli mi? Neden?
Neden?Kesinlikle yüklenmemeli
Telefonu daha uzun zaman kullanmak istiyorsan güncelleme çünkü planlı eskitme yapılıyor bi süre sonra telefonu değiştirmek zorunda kalırsınNeden?
İphone hayranıyım hiç vaz geçmem ama s8 in kamerası daha iyi.Arkadaslar 6s plus 32gb önerirmisiniz suan 0 alsam yoksa samsung s8mi almalıyım kullanan arkadaslar kameralarından memnunmu hala
Ne kadar6s plus`in ikinci el piyasasi cok dusmus. yok parasina satmaya kiyamiyorum![]()
Ya bence kamera arasındaki fark biraz komik geliyor bana. Neden denirse yani kaç fotoğrafı çıkartıp çerçeveletiyorsunuz en fazla insta face vs atılıyor onlarada çok üst düzey gerekmez. Prof olsun istiyorsun prof makine al fotoğraf için canon vs. 6s plus kamerası s8 den iyi olmayabilir ama hala çok üst düzeydir bence. Sadece gece videoda kötü ama çok az telefon iyi zaten onda daArkadaslar 6s plus 32gb önerirmisiniz suan 0 alsam yoksa samsung s8mi almalıyım kullanan arkadaslar kameralarından memnunmu hala
Soğuk olduğundan dolayı kapanmış olabilir bende 6s Plus vardı almıştım ikinci el kışın kullanılmazdı dışarıda iki resim çekeyim derdim kapanırdı sonra şarjı düşmüş gibi gözükürdü seninki de ondan olabilirHerkese iyi günler arkadaşlar. İphone 6s 16 gb telefonum var 2-3 saat önce dağ gezisi gerçekleştirdik profesyonel fotoğraf çekiyorum tam ağır çekim'de video çekerken telefon dondu yarım dakika sonra kapandı.power tuşuna bastım açmak için apple simgesi çıktı ama siyah ekranda çıktı.1dakika sonra beyaz normal açıldı.Normal güzel kullandım.Ama kapanmadan önce şarjım 55-60 falan dı açıldıktan sonra 10 düştü.Bu sorun nedir? Neden yapar? Çözümü nedir? şimdiden herkese teşekkürler...
Kardeşim görüşelim cihaz içinArkadaşlar bende 6s plus 64 gb space gray 8 ay garantisi devam eden kutulu faturalı Turkcell çıkışlı kozmetik durumu süper bir cihaz var ve yurtdışıdan 8 plus aldım , kaç paraya vereyim ben bu cihazı ?
Hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle buralar bi süre daha bizlere emanetiPhone X 256 GB ile aranızdan ayrılıyorum. Darısı başınıza arkadaşlar.