iOS 11.2.5 güncellemesi yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
ios-11.2.5.jpg

Apple iPhone, iPad ve iPod için yeni iOS güncellemesini yayınladı. Uzun süredir test edilen iOS 11.2.5 sonunda kullanıma sunuldu.

https://shiftdelete.net/ios-11-2-5-guncellemesi-yayinlandi

Sizce Apple yeni güncelleme ile iOS 11'in sorunlarını çözebilecek mi?

Son düzenleme:

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Daha benim cihaza gelmedi ‍

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yine bir şey yok kardeşim yenilik verin biraz cihazlara. Özellik gelsin az biraz.

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
Apple bu önce yapiyor sevindiriyor ve 3 ay sonra yeni güncelleme ile insani bezdiriyor. Daha sonra tekrar gübcelleme veriyor sevindirir gibi yapiyor sonra yine ayni film. 6s plus aldigim son iphone.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Apple bu önce yapiyor sevindiriyor ve 3 ay sonra yeni güncelleme ile insani bezdiriyor. Daha sonra tekrar gübcelleme veriyor sevindirir gibi yapiyor sonra yine ayni film. 6s plus aldigim son iphone.
Aynen öyle katılıyorum size. Bende de 6S Plus var ama anlamsız güncellemeler geliyor bana hiç bir tane bile yenilik ve özellik yok. Kızımın telefonu özellik kaynıyor buda mı varmış diyorum. Iphone' de bunu göremedim. Verdikleri güncellemeler işe yaramıyor bence.

Rispeacebell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
bide bu ios ta şöyle bir olay var jailbreak'te olan şeyleri alıp yıllar sonra yenilik diye sunuyolar mesela ben hücresel veriyi yukarı kaydırarak açıp kapamayı versiyonu gelmeden 1-1.5 yıl jailbreakleyip yapabiliyordum

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
bide bu ios ta şöyle bir olay var jailbreak'te olan şeyleri alıp yıllar sonra yenilik diye sunuyolar mesela ben hücresel veriyi yukarı kaydırarak açıp kapamayı versiyonu gelmeden 1-1.5 yıl jailbreakleyip yapabiliyordum
Kaç sene önce Lumia telefonumda vardı kullanıyordum bu özelliği İOS 11 ile bu özellik daha yeni geldi zor olmamalı bunu yapmak nedense İOS özellik vermemek için kasıyor kendini. Şöyle değişik şeyler kullanıcının hoşuna giden cezbeden kişiselleştirmeye yönelik çok sayıda özellik gelse şahane olur.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Eyvallah kardeşim
Öğleyin yükledim 11.2.5 sürümünü. 163 MB idi. Lakin hiç bir fark göremedim. Şu an kadar Yüklerken şarjım %86 idi şimdi şu an %58. Bir şey yaptım mı yapmadım ama şarj sıkıntısı sanırım devam ediyor. Hız olarak henüz bir şey anlayamadım.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Öğleyin yükledim 11.2.5 sürümünü. 163 MB idi. Lakin hiç bir fark göremedim. Şu an kadar Yüklerken şarjım %86 idi şimdi şu an %58. Bir şey yaptım mı yapmadım ama şarj sıkıntısı sanırım devam ediyor. Hız olarak henüz bir şey anlayamadım.
Dur baha Yen'i güncelleme diğer şarjda belli olur neyse bizim ıos 11 hevesi 11.3 güncellemesine kaldı

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
Dur baha Yen'i güncelleme diğer şarjda belli olur neyse bizim ıos 11 hevesi 11.3 güncellemesine kaldı
Valla ben 11.2.2 de biraktim yüklemedim yeni güncellemeyi, cünkü tamamen en yeni cihazlar icin yayinlanmis bir sürüm bu. Apple da en sevmedigim konu da bu suan. Androidte uzun sürüyo her telefona göre optimizasyon yapilip cikiyo sürümler, ama apple da hepsine birden geliyor ve eski cihazlari bozuyor gerek pil gerekse kullanim. Ben almicam bidaha iphone, resmen paramizla rezil oluyoruz.

mtokat85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s yeni güncelledim parmak izi okuma iptal oldu şifre girerek kullanıyorum. 48 aydır ilk defa şifre girerek kullanıyorum şoktayım ne kadar zormuş böyle kullanmak.. Aradım hata yok geri yükleme olmadı sıfırla olmadı olmadı gitti