İnternet Sağlayıcısı Arayanlara Öneriler

Bu konuyu okuyanlar

Darkendlesss

Öğrenci
Cezalı
Katılım
13 Mayıs 2017
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
23
Ben şuan kullandığım Turknet'i öneririm. Diğer internet sağlayıcıları akn kalktı diyerek zamlı fiyatları bize yedirmeye çalışırken, Turknet zaten uzun süredir aknsiz internet veriyor. Konumunuza göre hızınız değişiyor fakat fiyat hep 65 TL. 2018 temmuz ayından beri kullandım sadece 1 kere büyük sorunla karşılaştım onda da saha ekipleri gelip sorunu hallettiler. Bir eksiği varsa o da canlı destek hattının (canlı bir birey ile görüşemiyorsunuz) olmamasıdır. Destek kaydı açıp bekliyorsunuz cevap gelmesini. o kadar uzun sürmüyor gerçi.

Ayrıca turknet kullanmaya başlayacak iseniz eğer referansımı şuraya bırakayım. ref ile kayıt açana da, ref kodunun sahibine de 1 aylık hediye internet veriliyor bilginize. kazan kazan durumu yani.

Davet kodu: cmo95yu25ode
Bağlantı: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!


Adsız.png
 

rubarovan21

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2015
Mesajlar
1,009
Reaksiyon puanı
320
Puanları
83
Ben de fiyatları göz önüne almazsak, kullandığım için söylüyorum hizmet olarak vs. kesinlikle TURKCELL Superonline öneririm.
 

Necip Çakır

Öğrenci
Katılım
27 Temmuz 2019
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
43
Ben de diğer tüm büyük operatörleri kullanan bir olarak Kablonet'i tek geçerim. Bir yılı geçti öyle aman aman bi kesinti sorun yaşamadım. Diğerlerinde karşılaştığım sorunların hesabını tutamadım. Bi sorun olsa 5 saat içinde gelip müdahale ediyorlar. Öyle bir sözleri var. Paketler içerikleri de güzel. Kablonet Kampanyaları - Uydunet Kampanyaları | Türksat İnternet
 
Üst