Instagram'a yeni özellik geldi

Bu konuyu okuyanlar

Mikail Bayrak

Öğrenci
Katılım
7 Aralık 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
28
IOS ve Android için yayınlanan 10.26 kodlu güncelleme ile Instagram’a, kullanıcılar tarafından yapılan canlı yayınların, yayın bitiminden sonra hikayeye eklenebilmesi özelliği eklendi.

ins_0.png


Böylelikle kişi/kişilerin canlı yayını hikayelerine eklemesiyle, canlı yayını kaçırmış olanlar hikayeler kısmından videoya ulaşabilecek. Canlı yayın tekrarlarının da diğer hikayeler gibi 24 saat yayında kalacağı bildirildi.

Ancak bu tamamen isteğe bağlı bir özellik. İstemeyen kullanıcılar, paylaşım butonunu kapatarak hikayeye ekleme yapmamayı tercih edebilecek.

Hikayeye eklenen canlı yayın tekrarlarında, beğeni ve yorumlar da gösterilecek. Birden fazla video paylaşılması durumunda ise uygulamanın üst kısmında oklar belirecek ve kullanıcılar izlemek istediği videolar arasında geçiş yapabilecek.

Instagram’ın 10.26 kodlu son güncellemesi ile IOS ve Android için yayınlanan özelliğin yüklemeye hazır durumda olduğu belirtildi.
 

treelock

Asistan
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
367
Reaksiyon puanı
59
Puanları
28
Şu Facebook'un sahibi ölse de kurtulsak. Dünya'yı varoşlaştırdı herif iyice kendi egoları yüzünden.

Whatsapp iğrenç oldu, instagram varoş yeri oldu, facebook zaten şuan kullanan varsa aktif direkt muhabbeti kesiyorum.

Ne iğrenç bir adammış bu zükerberg.
 

Samed Yelgel

Asistan
Katılım
17 Ağustos 2017
Mesajlar
223
Reaksiyon puanı
130
Puanları
43
Bence güzel bir özellik olmuş, gerekli mi derseniz ben kullanmam açıkcası, ama eğer yayını düzenleyebileceğimiz bir editör de gelir ise yakında yayında istenmeyen yerleri düzenler de paylaşırsak kullanırım :D
 
Üst