Instagram uygulamasına son görülme yeniliği!

  • Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
son-görülme.jpg

https://shiftdelete.net/?p=115066
 
Son düzenleme:

Sevgi001453

Öğrenci
Katılım
19 Mart 2017
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
5
Puanları
8
Yaş
35
Hiç bir uygulamaya konum özelliği gelmediği sürece hiç bir özellik umrumda değil ve kullanmıyorum gerekte duymuyorum zaten
 

Mtn S

Guru
Emektar
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
23,350
Reaksiyon puanı
15,357
Puanları
113
Umrumda değilki instagram da kimseyle konuşmuyorum sadece haberlere gözatıyorum
 

Emre Gökgedik

Asistan
Katılım
7 Temmuz 2016
Mesajlar
101
Reaksiyon puanı
44
Puanları
28
Yaş
23
Instagram, Instagram olarak kalmalıydı. Bence, Whatsapp ya da Facebook gibi platformlardan farkı olmalıydı. En başta hatırlarsanız temel bir Whatsapp özelliği olan durum özelliği kaldırılmış daha sonra tepkiler üzerine tekrar getirilmiş fakat yine de hikaye özelliği çılgınlığından vazgeçilmemişti. Şimdide Instagram'a bu özelliğin gelmiş olması beni, bundan önce son gördüğümüz güncellemeler dolayısıyla çok şaşırtmasa da mutlu etmedi.
Discord uygulaması çıktığından beri takım oyunu oynamayı seven herkes Teamspeak, Skype gibi uygulamalardan Discord'a doğru kaymıştı. Gözlemleyebildiğim sebeplerden birkaçı, oyuncuya sunduğu yeni özellikler ve oyuncunun kendini Discord uygulamasında daha özgür hissetmesiydi. Umarım ileride sosyal yaşantımızla bütünleşmiş olan Instagram, Facebook gibi uygulamalarla rekabete girişebilecek uygulamalar geliştirilirde biz de hem tek ele bağlı kalma zorunluluğundan ayrılırız hem de rekabet sayesinde mevcut kullandığımız bu uygulamaların kaliteleri artar, geliştiriciler kullanıcının yorumuna kulak vererek adımlarını atarlar.
 
Üst