İkinci üniversite okumak hakkında

Bu konuyu okuyanlar

hi-guys

Asistan
Katılım
5 Eylül 2016
Mesajlar
284
Reaksiyon puanı
74
Puanları
28
Yaş
27
Herkese selamlar, öncelikle iyi forumlar diliyorum. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum istanbulda sinema ve tv okuyorum isteyerek bu bölümü seçtim ama uzaktan üniversite okunduğunu duymuştum ve ön başvuruların açıldığını öğrendim ve size birkaç şey danışmak istiyorum. Daha önce bu şekilde okuyanınız var mı ? Hangi bölümler okunmalı ? Uzaktan ünversite okursam bana ne faydası olur ? Web tasarımı ve kodlama bölümünü önerir misiniz ?

Kodlama öğrenmek istiyorum daha fazla geç kalmadan. Udemy'den kurslar satın almayı düşünüyorum ve mobil uygulama geliştirmek için hangi kodlama dillerini öğrenmeliyim ? Swift iOS için diye biliyorum ama android hakkında bilgim yok. Çok soru sordum biliyorum ama cevap verirsiniz diye düşündüm. İyi günler dilerim
 

KamtariR

Müdavim
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
2,697
Puanları
113
Uzaktan okunabilecek bölümler var, okunamayacak bölümler var. Yazılım ile alakalı uzaktan eğitimle bir şeyler öğrenebileceğinizi sanmıyorum.

İktisat, işletme gibi soyut bilimler için uzaktan eğitim ideal, ama yazılım psikoloji vb. somut bilimler uygun değil.
 

hi-guys

Asistan
Katılım
5 Eylül 2016
Mesajlar
284
Reaksiyon puanı
74
Puanları
28
Yaş
27
Peki evde kendi imkanlarımla internetten ve kitaplardan kodlama öğrenebilir miyim ? Önerdiğiniz kaynak kitaplar var mı ? Son olarak kodlama için Macbook mu tercih edilmeli Windows mu ?
 

Son mesajlar

Üst