iCopy İle Hızlı Fotokopi

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Eğer tarayıcı ve yazıcınız bir arada değilse ve sıkça fotokopi çekme ihtiyacınız varsa, zamanınızı kurtaracak iCopy isimli bu yazılımı kaçırmayın.

Eğer çok fonksiyonlu bir yazıcı-tarayıcı ürününüz (MFC) yoksa önce tarayıcınızdan belgenizi tarattırıp ardından yazıcınızdan kopyasını çıkartmak çok zahmetli gelecektir. Bunun yerine bu işlemi tarayıcı ve yazıcınızın eş zamanlı olarak çalışmasını sağlayan iCopy adlı açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir program ile yapabilirsiniz.
Basit Bir Arayüz

Program kullanıcılarını zorlamayan oldukça basit bir arayüze sahip. Programın ayarlarından tarayıcı ve yazıcınızı belirledikten sonra yapmanız gereken tek şey ana pencerede bulunan mavi renkli logoya tıklamak. Eğer isterseniz kopyalanacak kağıdınız için image settings butonuna tıklayarak parlaklık ve kontrast gibi ayarları da düzenleyebilirsiniz.

icopy_ss.jpg

Programın en önemli özelliği ise çoklu kopyalamaya olanak tanıması. Her bir kopyalamada aynı işlemleri izlemek yerine number of copies kısmından çoğaltmak istediğiniz sayıyı seçebilirsiniz.

:: Yazılımı ücretsiz olarak indirip kullanmak için tıklayın!

Bilgi için: iCopy
Yazan: Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst