IBM'den Sanal Ofis Projesi

Bu konuyu okuyanlar

The Dark Knight

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2009
Mesajlar
3,912
Reaksiyon puanı
77
Puanları
0
Müşteri ilişkilerini geliştirmek isteyen IBM, sana ofis uygulamasına geçti. Peki, Antalya'da devam edecek projenin bir sonraki ayağı, tüketicilere ne gibi olanaklar sunacak?

IBM Sanal Ofis ekibi, Antalya'da tanışma ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan ibm.com Bölüm Müdürü Binnur Tunbul, Sanal Ofis'te; IBM'in yerel ve genel etkinlikleri, kampanya duyuruları, Çözüm Ortaklarının iletişim bilgileri ve başarı hikayelerinin yer aldığını belirterek, Antalya Sanal Ofisi'ne www.ibm.com/tr/antalya/ adresinden ulaşılabileceğini ve müşteri temsilcisiyle irtibat kurularak her türlü soru ve isteklerin iletilebileceğini ifade etti.
bil1264167419.jpg
İnternetten yardım alma dönemi
Ibm.com Bölüm Müdürü Binnur Tunbul, "Bugün burada Antalya iş dünyasıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
IBM'in 'Orta ve Doğu Avrupa' bölgesinde ilk kez Türkiye'de başlattığı bu projedeki amacımız; interaktif iletişim yoluyla şirketleri, IBM'i ve Çözüm Ortaklarını bir araya getirmek ve şehre, endüstriye ve şirketlerin tercihlerine en uygun ürün ve hizmetleri sunmak.
Türkiye'nin en önde gelen turizm kentlerinden olan ve Türk ekonomisinde önemli bir yere sahip Antalya'ya, teknolojik ve sektörel çözümler sunarak, önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz." dedi.
:: IBM'in bu yeni uygulamasını beğendiniz mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst