HUAWEİ P20 PRO Destek

Bu konuyu okuyanlar

berkaycglms

Öğrenci
Katılım
6 Ağustos 2018
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
27
Arkadaşlar Merhaba, foruma ve P20 Pro ailesine yeni katıldım. Henüz iki gündür cihazı kullanıyorum fakat gözüme çarpan ve beni rahatsız eden 2-3 tane sorunum var, bunları sizlerle paylaşmak ve varsa çözüm önerileriniz dinlemek isterim.

1- İnstagram keşfette sıralı videolar vardır, biri bitince otomatik diğerine geçer fakat bende öyle olmuyor ekran kilitleniyor bunu kilit süresini değiştirmeden nasıl çözebilirim?
2- Renkleri tersine çevir özelliğini açınca ekranın kenarları genellikle beyaz ve rengarenk bir hal alıyor. Bu özellik betada olduğu için mi yoksa ekranla ilgili bir sorun olduğu için mi böyle acaba?
3- Bildirimler gerçekten çok can sıkıcı, İnstagram, Swarm gibi uygulamalardan bildirim geliyor fakat kilit ekranını açmadan bildirimi göremiyorum ayarlardan tüm bildirimleri görüntüle seçeneğini açtım fakat değişen bir şey yok. (Whatsapp'ta böyle değil)
4- Telefon gerçekten çok kaliteli fotoğraf çekiyor ama bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşmak istediğimde sanki P20 Pro ile değilde sıradan bir telefonla çekilmiş gibi hiç kaliteli değil. Fotoğrafları kaliteden en az ödünç verecek şekilde nasıl sosyal medyada paylaşabilirim?

Benim gözüme çarpan sorunlar bunlar, başka sorunları olan arkadaşlarda bu başlık altında sorunlarını paylaşabilir bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
 
Üst