Huawei Mate 9 Pro duyuruldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koyehel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
4 gb ortalama bir kullanıcı için yeterli. Kamera hakkını verir elbette

Reaksiyon puanı
10,315
Note7'ye çok benziyor ama güzel telefon. fiyatının 3 bin lira -gelse bile- olacağı büyük ihtimal; Ancak Türkiye'de şansı pek yok o fiyattan.

MertDuver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sizce ithalatçı garantili 2600 tl civarı mate 9 pro 6gb/128gb alınır mı? daha güzel bir öneriniz var mı bu fiyatlarda?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Mate 9 pro zaten yok muydu ?

MertDuver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
P10 Plus'dan çok daha fazla yaşarsın.
P10 Plus al geç.

:D abi p10 plus almayı düşünmüyorum xiaomi mi 6 veya mate 9 pro arasındayım şuan belki xiaomi mi6 plus güzel zamanda iyi bi fiyatla çıkarsa onu da ddüşünebilirim bu arada mate 9 pro tr ye resmi olarak gelmedi dimi? ve huawei mağazalarına gitsem yaradımcı olmazlar mı ileride malzeme temini konusunda ??

MertDuver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nerde varmış Huawei mağazası be yeğen? Ben niye görmedim şaşırdım valla! :)

yok mu onlardan :D tüh be peki yani diyelim ki aldım ekranı kırıldı napcaz?? değişen yer bulamam mı veya garantiye (ithalatçı :D ) gönderip ücretli değiştirsek filan? oluyor mu öyle?

M

Murat Burç

SDN Okuru
yok mu onlardan :D tüh be peki yani diyelim ki aldım ekranı kırıldı napcaz?? değişen yer bulamam mı veya garantiye (ithalatçı :D ) gönderip ücretli değiştirsek filan? oluyor mu öyle?
İthalatçı servisinde çalışanlar Mate 9 Pro'nun ekranını kolay kolay yapabilirler mi bilmiyorum. Belki de yaparlar. P10 Plus al işte daha iyi kameran olur o fiyata 6GB RAM 128GB depolama olan model var hem.

MertDuver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim p10 plus öneririm daha iyi. Kamerası düşük ışıkta daha güzel.

o daha pahalı o kadar bütçem yok maalesef :/ ayrıca çok fazla da beğendiğim söylenemez ama kamerası düşük ışıkta daha iyi o konuda katılıyorum size

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
o daha pahalı o kadar bütçem yok maalesef :/ ayrıca çok fazla da beğendiğim söylenemez ama kamerası düşük ışıkta daha iyi o konuda katılıyorum size
Aralarında 300 tl falan var ama sen bilirsin mate 9 pro nunda ayrı bir cekiciligi var siyahında özellikle. Keske diyafram degerini dusurselermis biraz alirdim ben de.