S
shiftdelete.net
SDN Okuru
Huawei Mate 9 Pro duyuruldu!
Siz hangisi tercih edersiniz: Huawei Mate 9 mu, yoksa Huawei Mate 9 Pro mu?
Son düzenleme:
Siz hangisi tercih edersiniz: Huawei Mate 9 mu, yoksa Huawei Mate 9 Pro mu?
P10 Plus var o fiyatlarda 6/128sizce ithalatçı garantili 2600 tl civarı mate 9 pro 6gb/128gb alınır mı? daha güzel bir öneriniz var mı bu fiyatlarda?
P10 Plus var o fiyatlarda 6/128
ARka kamerası daha iyiama onu pek beğenmedimtasarım itibariyle
![]()
ARka kamerası daha iyi
P10 Plus'dan çok daha fazla yaşarsın.sizce mate 9 pro alsam destek veya ileride ekran değişimi parça bulma konusunda vs sıkıntı yaşar mıyım?
P10 Plus'dan çok daha fazla yaşarsın.
P10 Plus al geç.
huawei mağazalarına gitsem
Nerde varmış Huawei mağazası be yeğen? Ben niye görmedim şaşırdım valla!![]()
İthalatçı servisinde çalışanlar Mate 9 Pro'nun ekranını kolay kolay yapabilirler mi bilmiyorum. Belki de yaparlar. P10 Plus al işte daha iyi kameran olur o fiyata 6GB RAM 128GB depolama olan model var hem.yok mu onlardantüh be peki yani diyelim ki aldım ekranı kırıldı napcaz?? değişen yer bulamam mı veya garantiye (ithalatçı
) gönderip ücretli değiştirsek filan? oluyor mu öyle?
Kardeşim p10 plus öneririm daha iyi. Kamerası düşük ışıkta daha güzel.sizce ithalatçı garantili 2600 tl civarı mate 9 pro 6gb/128gb alınır mı? daha güzel bir öneriniz var mı bu fiyatlarda?
Kardeşim p10 plus öneririm daha iyi. Kamerası düşük ışıkta daha güzel.
Aralarında 300 tl falan var ama sen bilirsin mate 9 pro nunda ayrı bir cekiciligi var siyahında özellikle. Keske diyafram degerini dusurselermis biraz alirdim ben de.o daha pahalı o kadar bütçem yok maalesef :/ ayrıca çok fazla da beğendiğim söylenemez ama kamerası düşük ışıkta daha iyi o konuda katılıyorum size