HTML5 Katalog Kullanmanın Kolaylıkları

Bu konuyu okuyanlar

Omerov

Müdavim
Katılım
1 Aralık 2012
Mesajlar
1,046
Reaksiyon puanı
53
Puanları
48
Merhaba,
Gelişen teknolojiler ile birlikte müşteri deneyiminin en üst düzeylere çıktığı bu günlerde bizler de bu sektör içerisinde var olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Kullandığımız tüm araçlar artık dijitalleşiyor ve gelişiyor.
KatalogTR ne yapar diye sorarsanız, müşterilerinize fiziksel olarak sunduğunuz tüm katalog çeşitlerini dijitalleştirerek daha da gelişmiş yetenekler kazandırıyoruz. Böylelikle sizler de istediğiniz ölçüde verim alamadığınız, geri dönüşler göremediğiniz broşürlerden, çöplere atılan fiziksel kataloglardan kurtuluyorsunuz. Detaylı analiz raporları ile hiçbir kayıp olmadan her bir sayfanızın dönüşüm oranlarını ölçebiliyorsunuz. Mevcut bir web siteniz mi var? Masaüstü yazılımınıza mı entegre etmek istiyorsunuz? Wordpress sitenize eklenti mi olsun diyorsunuz? Gerçek dijital katalog deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? Siz sadece işinize odaklanın, dijitalin getirdiği kolaylıkların tadını çıkarın. Satış mı yapıyorsunuz? Doğrudan e-katalogunuz üzerinden Cep telefonunuza, Whatsapp'ınıza bağlantı verelim, müşterileriniz tıkladığı an hazır bir mesaj ile cep telefonunuza yönlensin. Ve böylelikle müşteri kazanımlarınız en üst düzeye çıksın.
Ve daha anlatamadığımız onlarca özelliğimiz ile hizmetinizdeyiz. Web sitemizi, örnek çalışmalarımızı inceleyebilir, bizlere geri dönüş ve önerilerinizi hiç çekinmeden her zaman bildirebilirsiniz. Önerileriniz bizler için çok değerli.

www.katalogtr.com
 
Üst