HTC'den Desire HD ICS İptali için Açıklama

Bu konuyu okuyanlar

topalsolucan

Müdavim
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
Incredible S' e verdi de ne oldu. kaymak gibi telefon, kağnı gibi oldu. sayfa geçişleri takır tukur. şirketteki bazı arkadaşlar 20 tl verip eski versiyonlara dönüş yaptı.
 

neons41

Asistan
Katılım
14 Temmuz 2011
Mesajlar
144
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
HTC haklımı haksız mı onu bilmem HTC kullanıcıları karar versin ama en azından tartışmaları kaale alıp mantıklı bir açıklama yapmışlar.Ben Galaxy W kullanıcısıyım.Telefonu almadan önce çok araştırdım herkes ICS olmayacak olmasını yadırgıyordu.Haksızda sayılmazlardı Galaxy W gibi performansı yüksek bir telefon bile ICS almayacaksa Samsung hangi modeline güncelleme verecek.Neyse iste ICS yi kafama takmadım aldım çünkü biliyorumki Samsung ICS verse bir dahaki güncellemeyi vermeyecek.Geçen konuştum S2 kullanıcıları bile güncelleme bekliyormuş.Samsung kullanıyorum memnunum ancak şunuda söyleyeyimki Samsung telefon alıyorsanız pek destek beklemeyin.Destek verse bile bir kere ondan sonra unutuyor.
 

barisid

Öğrenci
Katılım
5 Haziran 2012
Mesajlar
63
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İşte buyüzden Apple 1 numara telefonlarına her zaman destek veriyor şuan iPhone 3GS bile İOS6 desteği alıyor ama Samsung,HTC,Motorola,Huawei gibi büyük Android şirketleri telefonu ilk çıkardıkları anda iyi gösteriyorlar birkaç ay destek veriyorlar sonra pat diye desteklerini kesiyorlar.
 
Üst