HTC U11 fiyatını nasıl buldunuz?

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
HTC yıllardır kendi ayağına sıkıyor yahu kardeşim burası türkiye o nasıl fiyat dır türkiye de asgari ücret 1400 küsür lira Samsung s8 in 3400 tl olduğu ülkede sen 3800 liraya telefon satabileceğini düşünüyorsan ne diyeyim allah akıl fikir versin seninki ucu bucağı olmayan çölde su aramak gibi birşey bkz samsung s8 3400 tl samsung tr garantili :D:D Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı

Guc_Seninle_Olsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel telefon ama biraz pahalı gibi. 3000 - 35000 TL arasında bekleniyordu. Önümüzdeki günlerde fiyatı düşer diye tahmin ediyorum. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gerçekten telefonu ekran kasa oranı ve arayüzü hariç S8 den büyük tutuyordum HTC nin ilk defa bir telefonunu sevmiştim ama HTC marka değeri olarak Samsung yapmaz . 3200 den filan girmesi gerekiyordu.

Neyse kesin düşer .

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
HTC yi tebrik etmek lazım tüm cihazlar iyi bir telefon ve bu fiyata tebrik.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yahu S8'in mağaza fiyatı 3999TL 3400'e bulunabiliyor. Bunun mağaza fiyatı 3800, şurda burda 3200 olur.

eryclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
5.5 inc bana biraz büyük ama kullanabilirim. iphone gibi kullanışlı olabilmesi tercih sebebi.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
kamerasına oynuyor gerisi iyi değil

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
HTC güzel işler yapıyor.

Ya güzel işler yapmasına yapıyor da şu menü de aşağı doğru kaydırma huyundan bir türlü vazgeçmediler.Diğer telefonlar da sağa sola kaydırma varken HTC de hala menü simgelerine ulaşmak için aşağı yukarı kaydırmak kötü ya da vazgeçmiyorsun o zaman sağa sola kaydırmayı da 2. seçenek olarak sun kullanıcılarına.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ya güzel işler yapmasına yapıyor da şu menü de aşağı doğru kaydırma huyundan bir türlü vazgeçmediler.Diğer telefonlar da sağa sola kaydırma varken HTC de hala menü simgelerine ulaşmak için aşağı yukarı kaydırmak kötü ya da vazgeçmiyorsun o zaman sağa sola kaydırmayı da 2. seçenek olarak sun kullanıcılarına.

Orası öyle tabiki fakat iPhone kullanıcısı olarak gayet memnunum :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ucuz yav
Tabi HTC için :D
S7 Edge 3300 S7 2800ken HTC 10 3000den girdi .
Şimdi u11 ikisinden de ucuz girdi .
3800 TL'ye S8e tercih etmem ama 7 Plus , LG G6 ve belki Xz Premium yerine tercih edilebilir

sonar055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kasa oranı hariç muhteşem bir telefon bence. Fiyat 3000 civarı olsa tutardı belki. Özelliklerine bakarsak en iyi kamera ve en iyi işlemci bu telefonda. Madem en iyiler bunda bu fiyat da normal karşılanmalı ama ekran kasa oranı görünce s8+ her zaman daha hoş görülüyor. M7 kullanicisiyim. Kamera harici taş gibi telefon. Yeni telefon alırsam yine htc olacak ama belki u11+ gibi birşey çıkar da daha güzel bir görüntüsü olur diye beklemedeyim. Acelem yok.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekran kasa oranı hariç muhteşem bir telefon bence. Fiyat 3000 civarı olsa tutardı belki. Özelliklerine bakarsak en iyi kamera ve en iyi işlemci bu telefonda. Madem en iyiler bunda bu fiyat da normal karşılanmalı ama ekran kasa oranı görünce s8+ her zaman daha hoş görülüyor. M7 kullanicisiyim. Kamera harici taş gibi telefon. Yeni telefon alırsam yine htc olacak ama belki u11+ gibi birşey çıkar da daha güzel bir görüntüsü olur diye beklemedeyim. Acelem yok.
Çıkmasın m9+ çıkardılar rezillikti .
En iyi işlemciye sahip değil Exynos 8895 en güçlü telefonlarda ne performans verdiği tartışılır .
En iyi kamera değil ornekleri inceleyin bence s8 gece daha iyi
Dxomarka guvenmeyin LG V20ye g5den düşük puan veren bir site orası

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Dxomark kesinlikle pişmanlıktır.Bu sitenin verilerine göre hayatta gidip de telefon almam.Kim ne kadar para verirse site de o number one.

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
Sensin 3799, sony xperia XZ premium, samsung S8 3300 civarı fiyatlara kadar düşmüşken 3799 nedir?

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Herkes fiyata laf etmiş ama bu dönemde çıkan sağlam amiral gemilerin fiyatına baktığımızda (xiaomi hariç tabi) çok uçuk değil HTC 11 in fiyatı.
Benim anlamadığım diğer markaların fiyatı yüksek olduğunda kimsenin gıkı çıkmıyor HTC fiyatı yükse tutunca ooouuvvvv, hayır telefonda kaliteli, HTC10 kullanıcısı olarak fiyatını hakettiğini düşünüyorum, her sene telefon değiştirmiyorsanız tabi.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Burası s8 vs htc u11 konusu değilde. Tasarım haricinde u11 daha iyi diyenleri anlamıyorum. Bana u11'in daha iyi olduğu bir yer söyler misiniz? Kamerayla gelecekseniz hiç gelmeyin. Oneplus'a 87 veren bir siteye güvenilmez.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herkes fiyata laf etmiş ama bu dönemde çıkan sağlam amiral gemilerin fiyatına baktığımızda (xiaomi hariç tabi) çok uçuk değil HTC 11 in fiyatı.
Benim anlamadığım diğer markaların fiyatı yüksek olduğunda kimsenin gıkı çıkmıyor HTC fiyatı yükse tutunca ooouuvvvv, hayır telefonda kaliteli, HTC10 kullanıcısı olarak fiyatını hakettiğini düşünüyorum, her sene telefon değiştirmiyorsanız tabi.
S8 şuan 3400e bulunuyor gidip HTC 11e 400 fazla verir misin ?

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
S8 şuan 3400e bulunuyor gidip HTC 11e 400 fazla verir misin ?

Şu an için vermem ancak HTC' nin TR fiyatı daha yeni belli oldu el insaf.
Bende HTC 10 u 2600' e aldım bekledim nihayetinde, beklenebilir o yüzden diyorum yoksa o paralar çok büyük.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şu an için vermem ancak HTC' nin TR fiyatı daha yeni belli oldu el insaf.
Bende HTC 10 u 2600' e aldım bekledim nihayetinde, beklenebilir o yüzden diyorum yoksa o paralar çok büyük.
Bana göre Note 7 2800-3000den gelsin s8 dahil hepsi çöp olacak ama bekliyoruz bakalım beklemek mesele işte

HTC 10un fiyatı da öyle kolay düşmedi internette bile düşmedi
--- Gönderi Güncellendi ---
Yahu ne diyorum. S8 mağaza fiyatından daha ucuza bulunabiliyorsa neden u11 de hepsiburada gibi yerlerde daha ucuza bulunamasın.
HTC 10un internette fiyatsnin düsmesi s7ye göre baya uzun sürdü. 2-3 ay bekleyecek adam beklesin o zaman

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Bana göre Note 7 2800-3000den gelsin s8 dahil hepsi çöp olacak ama bekliyoruz bakalım beklemek mesele işte

HTC 10un fiyatı da öyle kolay düşmedi internette bile düşmedi
--- Gönderi Güncellendi ---

HTC 10un internette fiyatsnin düsmesi s7ye göre baya uzun sürdü. 2-3 ay bekleyecek adam beklesin o zaman

Note 7 nin 2800-3000 e geleceğine inanıyor musun :grinning: gelmez ya hiç sanmıyorum.
Valla ben HTC 10 u 5 ay bekledim s7 nin fiyatı düşmüştü evet ama ben özellikle HTC 10'u istediğim bekledim yani telefon almış olmak için almadım, gerçekten isteyen adam bekler diye düşünüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 nin 2800-3000 e geleceğine inanıyor musun :grinning: gelmez ya hiç sanmıyorum.
Valla ben HTC 10 u 5 ay bekledim s7 nin fiyatı düşmüştü evet ama ben özellikle HTC 10'u istediğim bekledim yani telefon almış olmak için almadım, gerçekten isteyen adam bekler diye düşünüyorum.
Note 7 3600-3800den gelmezse iyidir.

Enfiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
kamerasına oynuyor gerisi iyi değil
Gerisi iyi değil derken
Hoparlörü rakipsiz
Mikrofonlar mükemmel
Kulaklıklar çok iyi
Performans ve ram yönetimi Samsung dan iyi
Edge Sense gibi daha önce hiç görmediğimiz kullanışlı bi özellik var
Sanırım sadece eksisi on tarafı oda ekran kasa oranından değil alt ve üst taraftaki boşluk miktarının farklı olması. Sırf bu yüzden bu tüm saydığım özelliklerden vazgeçilebilir.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Gerisi iyi değil derken
Hoparlörü rakipsiz
Mikrofonlar mükemmel
Kulaklıklar çok iyi
Performans ve ram yönetimi Samsung dan iyi
Edge Sense gibi daha önce hiç görmediğimiz kullanışlı bi özellik var
Sanırım sadece eksisi on tarafı oda ekran kasa oranından değil alt ve üst taraftaki boşluk miktarının farklı olması. Sırf bu yüzden bu tüm saydığım özelliklerden vazgeçilebilir.

o kadar efsane özellik sayıp sonunda vazgeçilebilir demen ilginç dostum :grinning:
tamam görsellikte önemli ama özellik bence bir adım daha önde ki görsel olarak da kötü değil, sadece ekran kasa oranı düşük.
herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi bu biraz da zevk meselesi.

Enfiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
o kadar efsane özellik sayıp sonunda vazgeçilebilir demen ilginç dostum :grinning:
tamam görsellikte önemli ama özellik bence bir adım daha önde ki görsel olarak da kötü değil, sadece ekran kasa oranı düşük.
herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi bu biraz da zevk meselesi.
Ekran kasa oranı benim için zerre kadar önemli değil. Bide HTC sitesinde her açıdan simetrik yazıp sonra ön taraftaki boşlukları simetrik yapmaması çok garip.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Ekran kasa oranı benim için zerre kadar önemli değil. Bide HTC sitesinde her açıdan simetrik yazıp sonra ön taraftaki boşlukları simetrik yapmaması çok garip.

doğrudur ne diyim, ben farketmedim bile simetri bozukluğunu :)

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
araba fiyatına telefon